Μαμά βάζει το παιδί της να κυνηγά για να το γλιτώσει από… το ίντερνετ

Υπερασπίζεται σθεναρά όσα το βάζει να κάνει για να το σώσει από το tablet του


ΚΟΣΜΟΣ
19:18
12/09/2018
Μαμά βάζει το παιδί της να κυνηγά για να το γλιτώσει από… το ίντερνετ
2
loading

Η 31χρονη Ashley Murphy από τη Βόρεια Καρολίνα έχει βρει έναν εναλλακτικό τρόπο για να κρατά τον οχτάχρονο γιο της μακριά από τον αδυσώπητο κόσμο του ίντερνετ.

Η βοηθός οδοντογιατρού πιστεύει ακράδαντα πως το κυνήγι είναι μια καλή οικογενειακή δραστηριότητα που βοηθά στη σύσφιξη των σχέσεων. Εκείνη έριξε την πρώτη της σφαίρα πριν από έναν μήνα, κόλλησε όμως με το κυνήγι και θέλει τώρα να το περάσει και στον γιο της.

Με τον σύζυγό της, τον 33χρονο Brandon, πηγαίνουν πια ανελλιπώς για κυνήγι, παίρνοντας μαζί τους και τον μικρό Bryson, ο οποίος ήδη στην τρυφερή ηλικία των οχτώ έχει ήδη 4 σκοτωμένα ζώα στο ενεργητικό του.

Η μαμά λέει μάλιστα πως κόλλησε με το κυνήγι «όταν έμαθε πώς το κυνήγι βοηθά να εξαλειφθεί η παγκόσμια πείνα, καθώς τα θηράματα μπορούν να δοθούν σε όσους έχουν ανάγκη και όλοι οι σύλλογοι το κάνουν αυτό»!

Όταν σκότωσε ένα μεγάλο ελάφι στη Νότια Αφρική τον περασμένο μήνα, η μαμά αγάπησε το κυνήγι για τα καλά. Ο Brandon είναι μανιώδης κυνηγός εδώ και χρόνια, οργώνοντας τον κόσμο για κυνήγι λιονταριών και άλλων άγριων ζώων. Ο μικρός Bryson συνοδεύει για την ώρα τους γονείς του μόνο σε τοπικά κυνήγια, με τα μαθήματα που παίρνει να είναι πολύτιμα, όπως λέει η μαμά.

«Το κυνήγι τού έχει μάθει τόσα πολλά περί ασφάλειας όπλων, γενικές γνώσεις, αλλά και πώς να τα σέβεται. Και μετά συζητάμε για το πώς θα κυνηγήσουμε τα ζώα, μιλώντας για τους κινδύνους αλλά και τον σεβασμό στην άγρια ζωή … Και ως οικογένεια, το κυνήγι σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε τηλέφωνα και iPads για να περνάμε καλά»…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτό το άρθρο...

  2. avatar Μστ

    10 φορές προτιμότερο να είναι το παιδί όλη μέρα στο internet, από το να σκοτώνει ζώα...τόσα αθλήματα υπάρχουν που μπορεί να απασχοληθεί ένα παδί.!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει