Η εκπομπή «The Jeremy Kyle Show» δεν είναι καθόλου ξένη στην πρόκληση, φιλοξενώντας συχνά ανθρώπους που είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να βγάλουν τα άπλυτά τους στη φόρα.

Αυτή τη φορά ήταν ο Tyla και η Chelsea που εμφανίστηκαν στην εκπομπή για να καταθέσουν τα εσώψυχά τους. Και το μεγάλο «αγκάθι» της σχέσης τους, αν απατά ο Tyla την καλή του ή αν κάτι άλλο συμβαίνει.

Εκείνος λέει πάντως πως χρησιμοποιεί τα προφυλακτικά για να τα γεμίζει με νερό και να τα πετάει στις γάτες! Ή είναι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος του κόσμου που παραδέχεται πως κακοποιεί ζώα στην τηλεόραση ή έχει σκαρώσει την πλέον γελοία δικαιολογία για να καλύψει την απιστία του.

Στο τέλος ο 19χρονος ισχυρίστηκε πως τα δύο άδεια σακουλάκια προφυλακτικών που βρήκε η καλή του στο μπάνιο τα χρησιμοποίησε για τα εναέρια μπουγέλα στις γάτες από το παράθυρο του μπάνιου. Εκείνη έλειπε για δυο ώρες, οπότε δεν θα μπορούσε λέει να κάνει σεξ με μια γυναίκα δύο φορές μέσα στο δίωρο, καθώς χρειάζεται «λίγο παραπάνω από δύο ώρες» για να το κάνει μία φορά!

«Για να το πω διαφορετικά, όταν το κάνω με μια γυναίκα, το κάνω σωστά. Μου χρειάζονται λίγο παραπάνω από δύο ώρες. Κάποιοι από μας έχουμε τα νιάτα και τις αντοχές στο πλευρό μας», είπε και άφησε σύξυλους τους τηλεθεατές…