Το τελευταίο πράγμα που θες να δεις όταν επισκέπτεσαι ένα εστιατόριο είναι τρωκτικά να κόβουν βόλτες. Σε δύσκολη θέση ήρθαν την Παρασκευή 7/9 οι υπάλληλοι ενός ταχυφαγείου γνωστής αλυσίδας στο Κρόιντον του Λονδίνου όταν ένας αρουραίος έκανε την εμφάνισή του την ώρα που υπήρχαν πελάτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν.

Το προσωπικό του καταστήματος προσπάθησε να απομακρύνει το τρωκτικό με σκούπες, αλλά η αποστολή του ήταν δύσκολη καθώς ο αρουραίος χώθηκε κάτω από καναπέδες και τραπέζια.

Το περιστατικό κατέγραψαν με τα κινητά τους πελάτες του καταστήματος και το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media έγινε viral.

Εκπρόσωπος του εστιατορίου ανέφερε πως οι υπάλληλοι κατάφεραν τελικά να διώξουν τον απρόσκλητο «επισκέπτη» από το μαγαζί.

«Η υγιεινή και η καθαριότητα είναι υψίστης σημασίας για εμάς», ανέφερε εκπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας στην εφημερίδα «Croydon Advertiser» για να προσθέσει: «Ένα τρωκτικό μπήκε στο μαγαζί από την μπροστινή πόρτα αλλά το προσωπικό μας αντέδρασε γρήγορα και κατάφερε να το βγάλει εκτός εστιατορίου άθικτο. Αμέσως ζητήσαμε από ειδικούς να διενεργήσουν ελέγχους στο εστιατόριο οι οποίοι συνεχίζονται. Όλοι αυτοί οι έλεγχοι επιβεβαίωσαν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για παράσιτα και είμαστε βέβαιοι πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ένας έφηβος εντόπισε ένα ψόφιο έντομο μέσα στο σάντουιτς με κοτόπουλο που είχε αγοράσει από κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας fast-food, ενώ ένας πρώην υπάλληλος της εταιρείας είχε αναρτήσει πέρσι φωτογραφία στον λογαριασμό του στο twitter που έδειχνε την ύπαρξη μούχλας σε μηχανή παγωτού.