Ξινοί βγήκαν για έναν 29χρονο Ολλανδό οι σεξουαλικοί πειραματισμοί, τους οποίους συνδύασε με λήψη ναρκωτικών, προκειμένου να «απογειώσει» την εμπειρία. Ωστόσο, η κατάληξη όλης αυτής της προσπάθειας δεν είχαν σε καμία περίπτωση την κατάληξη που εκείνος θα ήθελε.

Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να πάρει μαζί με την αγαπημένη του ναρκωτικά, προκειμένου να διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες. Η ουσία που προτίμησαν είναι η GHB, από αυτές που χαρακτηρίζονται ως «date-rape drugs», καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα από δράστες σε βιασμούς.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 29χρονος πήγε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους, αποτέλεσμα της από κοινού -με τη συντρόφου του- απόφασης να βράσουν 15 αβγά, να τα ξεφλουδίσουν και κατόπιν να τα βάλουν στον πρωκτό του. Ωστόσο, φαίνεται πως ο μεγάλος αριθμός των αβγών προκάλεσε ρήξη του εντερικού τοιχώματος.

Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επείγουσα επέμβαση, μέσω λαπαροτομίας, προκειμένου να εισέλθουν στην κοιλιακή του χώρα και να αφαιρέσουν τα πολτοποιημένα αυγά. Μάλιστα, εάν η επέμβαση καθυστερούσε, ίσως να είχε σοβαρό θέμα από τα αέρια που θα είχαν συσσωρευθεί.

«Αφαιρέσαμε τα αυγά και ξεπλύναμε την κοιλιακή κοιλότητα όσο καλύτερα μπορούσαμε, ενώ στη συνέχεια ράψαμε την οπή που είχε δημιουργηθεί στο εντερικό τοίχωμα», είπε ένας από τους γιατρούς που ανέλαβε το δύσκολο αυτό έργο.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο 29χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αρκετές ώρες, προτού μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο. Εκεί θα μείνει για περίπου μια εβδομάδα, πριν πάρει εξιτήριο…