Γεμάτος υπερηφάνεια ένας πατέρας από την Κίνα προβάλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα κατορθώματα της εξάχρονης κόρης του, που οδηγεί σε δημόσιο δρόμο το οικογενειακό τους αυτοκίνητο.

Ο ίδιος την επικροτεί για τον τρόπο που οδηγεί και της λέει ότι είναι έτοιμη για να βγει στον αυτοκινητόδρομο. Προσέξτε, μιλάμε για ένα παιδάκι ηλικίας έξι ετών και έναν πατέρα που κάθεται στη θέση του συνοδηγού και καταγράφει το πριστατικό με το κινητό του τηλέφωνο.

Το βίντεο έγινε viral στην Κίνα, έπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας και ο πατέρας έμπλεξε σε περιπέτειες, καθώς συνελήφθη και ανακρίθηκε.

Στο μεταξύ, η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε στις αρχές πως καθόταν η ίδια στη θέση του οδηγού έχοντας στην αγκαλιά της τη μικρούλα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσει πως ούτε μια στιγμή η μικρή δεν είχε τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου.

Είπε επίσης ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δώσει το τιμόνι στην κόρη της, αλλά αναγκάστηκε να το κάνει καθώς η μικρή επέμενε και έφτασε μάλιστα στο σημείο να πηδήξει από το πίσω κάθισμα στη θέση του οδηγού!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι αρχές δεν έχουν αποφανθεί προς το παρόν αν οι μαρτυρίες της μητέρας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παρ’ όλα αυτά της επιβλήθηκε πρόστιμο και της αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν επιβλήθηκε κάποια ποινή στον πατέρα που κατέγραφε το όλο περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο.