Ο πρωινός καφές μπορεί να σου χαρίσει στιγμές απόλαυσης και να σου τονώσει τις αισθήσεις. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για να βγεις εκτός εαυτού.

Όπως συνέβη στην περίπτωση ενός Άγγλου οδηγού που παραλίγο να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα σε έναν μικρό κυκλικό κόμβο στην περιοχή του Bushey Mill Lane, στο Γουότφορντ.

Τα φρένα έκτακτης ανάγκης είχαν ως αποτέλεσμα ο καφές που είχε στο αυτοκίνητό του να χυθεί, λερώνοντας το λευκό κοντομάνικο πουκάμισο που φορούσε.

Στο άλλο όχημα επέβαινε μια Γαλλίδα, η οποία έκανε το… λάθος να κορνάρει. Ξαφνικά είδε τον άνδρα να βγαίνει από το αυτοκίνητό του σε έξαλλη κατάσταση και να πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις φωνάζοντας «Πηγαίνω σε γ… συνέντευξη για δουλειά. Κοίτα πώς έγινα».

Εκείνη του απάντησε «δεν με ενδιαφέρει για τη δουλειά σου» και ο άνδρας σε κατάσταση αλλοφροσύνης άρχισε να κλωτσά το αυτοκίνητό της, ουρλιάζοντας «έχυσες τον καφέ πάνω μου».

Και δεν σταμάτησε εκεί. Πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το πλαστικό ποτήρι με τον καφέ που είχε απομείνει και τον πέταξε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματός της. Μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Σε κατάσταση σοκ η οδηγός από τη Γαλλία δημοσίευσε το βίντεο του περιστατικού στο YouTube γράφοντας το εξής: «Δεύτερη εβδομάδα που οδηγώ στην Αγγλία και με καλωσόρισε αυτός ο Άγγλος! Υπάρχουν μεγάλα χτυπήματα στο αυτοκίνητό μου από τις κλωτσιές του».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καφές δεν ευθύνεται για την απρεπή συμπεριφορά του οδηγού.