Η δουλειά του ταμία και του ανθρώπου που έρχεται σε επαφή με πελάτες σε γκισέ είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο δύσκολες. Καθώς πέρα από την πίεση και την ένταση της δουλειάς, ο εργαζόμενος πρέπει να κρατά την ψυχραιμία του σε κάθε περίπτωση… δύσκολου πελάτη.

Αρκετές φορές αυτό δεν είναι εφικτό με πελάτες και ταμίες να έρχονται ακόμα και στα χέρια. Μία νεαρή φοιτήτρια από το Οχάιο των ΗΠΑ ωστόσο αντέδρασε κάπως… περίεργα όταν μία πελάτισσα ζητούσε με έντονο τρόπο τα λεφτά της πίσω.

Το περιστατικό έγινε σε κατάστημα φαγητού στο Οχάιο. Το βίντεο δημοσιεύθηκε σε αρκετές διαδικτυακές πλατφόρμες (τραβηγμένο από το κινητό της πελάτισσας), ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πώς ξεκίνησε ο τσακωμός.

Το βίντεο ξεκινά με την ταμία να λέει στην πελάτισσα ότι δεν θα πάρει τα λεφτά της πίσω, ενώ εκείνη απαντά ότι δεν θέλει τα χρήματά της αλλά δεν καταλάβαινε γιατί πέταξε το φαγητό της.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο καβγάς κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα με τους εργαζόμενους να ανταλλάσσουν «γαλλικά» με την πελάτισσα, ενώ της ζητούσαν να φύγει από το μαγαζί. Κάποια στιγμή η ταμίας μιλάει στο τηλέφωνο με την αστυνομία και όταν ακούει την πελάτισσα να λέει «είσαι πάρα πολύ περίεργη» εκείνη το επιβεβαίωσε ,σηκώνοντας την μπλούζα της, δείχνοντας το στήθος της και φωνάζοντας μερικά ακόμα «γαλλικά».

Η πράξη της υπαλλήλου της κόστισε τη θέση της στο κατάστημα, καθώς η διεύθυνση αποφάσισε να την απολύσει μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.