Μια βροχερή μέρα στην πόλη Γουένλινγκ της Κίνας, μια Κινέζα θέλησε να ζήσει το όνειρό της που δεν ήταν άλλο από το να οδηγήσει μια Ferrari.

Παρέλαβε, λοιπόν, από μια εταιρεία ενοικίασης μια πανέμορφη κατακόκκινη 458 Italia η οποία καινούργια κοστίζει 226.800 ευρώ και ξεκίνησε για την παρθενική της βόλτα. «Η πρώτη φορά που οδηγώ Ferrari. Είναι πραγματικά το πιο εκπληκτικό συναίσθημα», δήλωνε εκστασιασμένη, λίγο πριν και ενώ ήταν ακινητοποιημένη σε κάποιο φανάρι.

Μόνο που σύντομα το χαμόγελο έσβησε από το πρόσωπό της καθώς λίγο αργότερα έχασε τον έλεγχο του ιταλικού supercar στο βρεγμένο οδόστρωμα, πέρασε τις προστατευτικές μπαριέρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, μια BMW X3 και ένα Nissan.

Το μόνο ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Το δυσάρεστο είναι ότι η Ferrari υπέστη εκτεταμένες ζημιές ιδιαίτερα στο εμπρός της μέρος.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί, αν και όπως πιθανολογεί το Sohu News η γυναίκα είχε απενεργοποιήσει -προφανώς κατά λάθος- το traction control, ενδεχόμενο που έχει βάση αν παρατηρήσει κανείς το πως αποσταθεροποιείται το πίσω μέρος της 458 Italia. Σε βρεγμένο οδόστρωμα, με απενεργοποιημένο το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης σε ένα supercar 570 Ps, τέτοια λάθη είναι απαγορευτικά…