Δυο διασημότητες που έχουν ξεπηδήσει από τον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης είχαν πάντα τις διαφορές τους και καταφέρονται συχνά ο ένας κατά του άλλου. Ο λόγος για τους γνωστούς YouTubers Logan Paul και KSI, τους οποίους οι δυστυχείς περιστάσεις ήταν να φέρουν μαζί σε ένα event της έκθεσης τεχνολογίας και gaming E3. Και τι καλύτερο από το να λύσουν τα θέματά τους με λίγες πατροπαράδοτες μπουνιές! Ο online καυγάς τους είχε κλιμακωθεί εξάλλου και δεν είχε πού αλλού να πάει. Μόνο που τελικά ο αγώνας απέκτησε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και αμφότεροι είναι προφανώς εξυπνότεροι από αυτό. Ο KSI το έχει ξανακάνει άλλωστε με άλλον ηλεκτρονικό εχθρό του (Joe Weller), κι έτσι πολλοί μιλούν τώρα για στημένους καυγάδες και φτιαχτές μάχες. Κατάφεραν πάντως να συγκεντρώσουν κοινό 8.000 ατόμων για την ανακοίνωση και μόνο του αγώνα τους!

Το ματς θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ στις 25 Αυγούστου και αναμένεται να γίνει το μαζικότερο στριμάρισμα του YouTube όλων των εποχών, καθώς οι φαν και των δυο τους ξεπερνούν τα… 36 εκατομμύρια! Ο Logan Paul είπε πάντως πως το κεφάλι του KSI είναι τόσο μεγάλο σαν καρπούζι, κι έτσι αποκλείεται να χάσει μπουνιά του τον στόχο της…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.