Στο πλαίσιο του ισπανικού San Isidro Festival, μια σειρά ταυρομαχιών διοργανώθηκαν στην αρένα Las Ventas της Μαδρίτης, απ’ όπου μας έρχεται και το σχετικό υλικό.

Ο γάλλος ματαδόρ Sebastian Castella τα βρήκε δύσκολα με τον ταύρο του, ο οποίος του επιτέθηκε και τον βρήκε επανειλημμένως με τα κέρατά του. Την ώρα που ο 35χρονος είναι στο έδαφος προσπαθώντας να προστατευτεί με τα χέρια του, άλλοι ταυρομάχοι σπεύδουν να τον βοηθήσουν αποπροσανατολίζοντας το περήφανο ζώο.

ertwew

Ο Castella γλίτωσε τα χειρότερα με μικροτραύματα στα πόδια και επέστρεψε μάλιστα στην αρένα αργότερα μέσα στη μέρα αναζητώντας εκδίκηση από τον ταύρο. Και η παράστασή του κρίθηκε τόσο εντυπωσιακή που τον τίμησαν με τα κομμένα αυτιά του ζώου που μόλις σκότωσε, την ύψιστη μάλιστα τιμή για έναν ματαδόρ.

Κατόπιν οι σκληροπυρηνικοί φίλοι της ταυρομαχίας τον πήραν στα χέρια και τον περιέφεραν στην πόλη, όπως προστάζει το έθιμο για τους ματαδόρ που κατακτούν την κορυφαία τιμή. Τα κομμένα αυτιά του ταύρου…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.