Ένας Ιταλός Ιατρός πιάστηκε στη κάμερα ενός τηλεοπτικού σταθμού να παρενοχλεί μια ημι-ντυμένη γυναίκα ασθενή του, την ώρα που την εξέταζε. Η σεξουαλική παρενόχληση έλαβε χώρα σε μια ιδιωτική κλινική στη περιοχή Quadraro της Ρώμης.

Ο ιατρός σταμάτησε να παρενοχλεί τη γυναίκα όταν το τηλεοπτικό συνεργείο του προγράμματος Striscia la Notizia, εισέβαλε μέσα στο ιατρείο για να τον ακινητοποιήσει. Ο παρουσιαστής και τα υπόλοιπα μέλη δέχτηκαν επίθεση από τον άνδρα, ο οποίος έμοιαζε προφανώς ξαφνιασμένος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hyperlocal, ο άνδρας ψιθύριζε στην ασθενή του, η οποία στη πραγματικότητα ήταν μέλος της τηλεοπτικής εκπομπής: «Θα σε φιλήσω στο στόμα. Μείνε ακίνητη, δεν θα μείνεις έτσι έγκυος», ενώ άγγιζε το σώμα της.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται καθαρά, ότι ο ιατρός αγγίζει το στήθος της γυναίκας και στη συνέχεια τη φιλά στο ίδιο σημείο. Όταν σκύβει για να την φιλήσει στο στόμα, εκείνη τον σπρώχνει με τα χέρια της. Προσπάθησε και δεύτερη φορά, αλλά δεν πρόλαβε καθώς εισέβαλε στο ιατρείο ο ρεπόρτερ Jimmy Ghione για να ακινητοποιήσει τον άνδρα.

Ο σοκαρισμένος ιατρός άρχισε να χειροδικεί εναντίον του παρουσιαστή και των υπόλοιπων μελών της δημοσιογραφικής ομάδας και προσπαθούσε να απωθήσει τη κάμερα. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε στο δρόμο, με τον ιατρό να εξαπολύει γροθιές και μπουνιές σε όποιον έβρισκε μπροστά του.