Να τι έγραψε ένας μαθητής για τον εθισμό της μαμάς του στο… κινητό

Μισεί το κινητό τηλέφωνο, αφού με αυτό ασχολείται η μητέρα του όλη μέρα


ΚΟΣΜΟΣ
18:44
25/05/2018
Να τι έγραψε ένας μαθητής για τον εθισμό της μαμάς του στο… κινητό
loading

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι ξοδεύουν πια δυσανάλογα πολύ χρόνο στο smartphone, παραμελώντας βασικές πτυχές της καθημερινότητάς τους.

Κάτι που απαθανατίστηκε με τον πιο αποστομωτικό τρόπο στην έκθεση ενός μικρούλη από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, με τη δασκάλα του να μοιράζεται το γραπτό του στο Facebook.

«Έβαλα τα παιδάκια της δευτέρας δημοτικού να γράψουν για μια εφεύρεση που εύχονται να μην είχε ποτέ δημιουργηθεί. Από τους 21 μαθητές μου, οι 4 έγραψαν για αυτό το θέμα», εννοώντας το κινητό τηλέφωνο.

Ο πιτσιρίκος έγραψε: «Αν έπρεπε να σας πω για την εφεύρεση που δεν μου αρέσει, θα έλεγα πως δεν μου αρέσει το τηλέφωνο. Δεν μου αρέσει το τηλέφωνο γιατί ο γονέας μου είναι στο τηλέφωνό του όλη μέρα. Το τηλέφωνο είναι κάποιες φορές μια πραγματικά πολύ κακιά συνήθεια. Μισώ το τηλέφωνο της μαμάς μου και εύχομαι να μην είχε ποτέ ένα. Αυτή είναι μια εφεύρεση που δεν μου αρέσει».

c79wd67l

Και στο τέλος της έκθεσης, ζωγράφισε ένα κινητό τηλέφωνο με ένα μεγάλο «Χ» πάνω του και δίπλα ένα λυπημένο πρόσωπο που λέει: «Το μισώ»!

Το post έγινε viral, καθώς όλοι είχαν να πουν πόσο τραγική είναι μια τέτοια πραγματικότητα. Πρόσφατη μελέτη έδειξε μάλιστα ότι τουλάχιστον οι μισοί γονείς προτιμούν να ασχολούνται με το κινητό παρά με τα παιδιά τους, κάτι που καταλήγει σε συμπεριφορικά προβλήματα των μικρών…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει