Μία διδακτορική φοιτήτρια του πανεπιστημίου Κορνέλ στη Νέα Υόρκη άκουσε προς μεγάλη έκπληξη και απογοήτευσή της την ίδια της την καθηγήτρια να κάνει σεξιστικά σχόλια για εκείνη και σκέφτηκε να απαντήσει εφευρετικά και πρωτότυπα.

Η επιβλέπουσα καθηγήτρια της Λετίσια Τσάι, σε πρόβα για την παρουσίαση της διπλωματικής της εργασίας, έκανε απρεπή σχόλια για την αμφίεση της φοιτήτριάς της. Όπως αναφέρει το nydailynews.com, η καθηγήτρια της είχε πει ότι επιδιώκει να στρέψει την προσοχή των ανδρών θεατών σε εκείνη κι όχι σε όσα παρουσίαζε, λόγω της κοντής φούστας της.

ldfdgj3

Η καθηγήτρια Rebekah Maggor, μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο που ενημέρωσε και τη μητέρα της φοιτήτριας για την αμφίεση της κόρης της, ενώ προχώρησε και σε άλλες προσβλητικές ατάκες, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια της Τσάι.

Η απάντηση της νεαρής όμως ήρθε «πληρωμένη». Τη μέρα της παρουσίασης της διπλωματικής της, έκανε στριπτίζ μέσα στο αμφιθέατρο, μένοντας μόνο με τα εσώρουχα, θέλοντας να δηλώσει αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή της προς τα σεξιστικά σχόλια της καθηγήτριας. ldfdgj4