Ένα ζευγάρι έμεινε «παγωτό» όταν διάβασε το οργισμένο σημείωμα που τους άφησαν κάτω από την πόρτα ζητώντας τους να κλείνουν τις κουρτίνες όταν ξεντύνονται!

Η 33χρονη Karin Stone και ο 34χρονος σύζυγός της Jay έφτασαν σπίτι τους μια μέρα στο Νιούκαστλ της Αγγλίας για να δουν το μήνυμα του «ανήσυχου» γείτονα που τα έβλεπε όλα.

«Θα κλείσετε σας παρακαλώ τις κουρτίνες σας όταν ντύνεστε ή ξεντύνεστε; Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε μεγάλους πισινούς, μεγάλα στήθη και μικρά πέη και θα σας αναφέρουμε στην αστυνομία για άσεμνη περιβολή. Οι γείτονές σας», αυτό έγραφε το σημείωμα που δεν θα έμενε φυσικά χωρίς απάντηση, καθώς το ζευγάρι δεν χάρηκε ακριβώς για τα σχόλια των γειτόνων του.

shutterstock580352260

Άφησαν λοιπόν το δικό τους σημείωμα στο παράθυρο των απέναντι: «Σταματήστε να βλέπετε μέσα από τα παράθυρά μας, ηδονοβλεψίες. Οι γείτονές σας», έγραψαν με κεφαλαία μάλιστα γράμματα. «Δεν στεκόμαστε στο παράθυρο και χορεύουμε ή κάτι τέτοιο», δήλωσε η Karin σε τοπικό μέσο, «γιατί μας κατασκοπεύετε από τα παράθυρα σε τελική;».

Στο τέλος το ζευγάρι το πήρε στην πλάκα, καθώς είναι όπως λέει μέσα στο σπίτι τους και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν: «Νομίζω πως είναι πραγματικά αστείο», σημειώνει η γυναίκα, «ειδικά το πώς περιγράφουν τον άντρα μου ως μικρό πέος. Αυτό ήταν αρκετά προσβλητικό. Πώς τολμάνε;»…