Στο δικαστήριο «στέλνει» τον Γούντι Άλεν η Κέιτ Μπλάνσετ

Αρνείται να απορρίψει την εργασιακή σχέση της μαζί του αλλά ζητά να ξανανοίξει στο δικαστήριο η υπόθεση με τη θετή του κόρη


ΚΟΣΜΟΣ
5:21
05/05/2018
Στο δικαστήριο «στέλνει» τον Γούντι Άλεν η Κέιτ Μπλάνσετ
loading

Να ξανανοίξει στο δικαστήριο η υπόθεση της υποτιθέμενης σεξιστικής συμπεριφοράς του Γούντι Άλεν κατά της θετής κόρης του, υποστηρίζει η Κέιτ Μπλάνσετ. Η οποία, όμως, εξακολουθεί να αρνείται να απορρίψει την εργασιακή σχέση της μαζί του.

Τον Μάρτιο, όταν η Μπλάνσετ κέρδισε το Όσκαρ Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του Άλεν «Blue Jasmine», κατηγορήθηκε ότι επέλεξε να σιωπήσει σχετικά με την κατηγορία κατά του Γούντι. Αρνήθηκε ότι σιωπούσε και είχε πει ότι αυτές οι κατηγορίες εξετάζονται στο δικαστήριο.

Αυτό επανέλαβε σε συνέντευξη που έδωσε, την περασμένη Τετάρτη, στο Variety: «Είχα μια πολύ παραγωγική περίοδο συνεργασίας με τον Γούντι, κι έχει γράψει ορισμένους από τους πιο εξαιρετικούς γυναικείους ρόλους. Αλλά την περίοδο που δούλευα μαζί του δεν ήξερα τίποτα για ό,τι συνέβαινε, αργότερα πήρε δημοσιότητα. Για μένα, ωστόσο, πιο σημαντικό από το να δώσω ακόμα έναν τίτλο για πρωτοσέλιδο, και να δείξω με το δάχτυλο, είναι, αν δεν έχει επιλυθεί το θέμα... Είμαι αναφανδόν υπέρ του να ξαναπάει η υπόθεση στο δικαστήριο, γιατί η λύση βρίσκεται εκεί».

«Προφανώς η Ντίλαν Φάροου ζούσε σ' έναν κόσμο οδύνης, κι αν η υπόθεση δεν δικάστηκε σωστά πρέπει να ανοιχτεί ξανά και να επιστρέψει στο δικαστήριο γιατί εκεί επιλύονται αυτά τα θέματα» πρόσθεσε η 48χρονη ηθοποιός.

Η Κέιτ μίλησε επίσης και για τη δουλειά της με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον οποίο κατηγόρησε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά στο παρελθόν: «Νομίζω ότι, κατ' αρχάς, όντως εκμεταλλευόταν τους ευάλωτους. Όπως όλα τα αρπακτικά. Εννοώ, ότι μου έβγαζε ένα άσχημο συναίσθημα... Συχνά, μου έλεγε "Δεν είμαστε φίλοι"».

«Δεν έκανα αυτό που μου ζητούσε να κάνω» πρόσθεσε, αν και δεν θέλησε να πει τι «της ζητούσε να κάνει».

«Θεωρείτο παράδειγμα προς μίμηση γιατί, δυστυχώς, είναι τυπική περίπτωση ορισμένου είδους αντρών» συνέχισε η Κέιτ. «Μ' ενδιαφέρει να ασκηθεί δίωξη κατά αυτών των ανθρώπων. Πρέπει να υπάρξει δικαστικό προηγούμενο. Όταν υπάρξει δικαστικό προηγούμενο μετά από καταδίκη κάποιων, τότε άλλοι μπορούν να ωφεληθούν ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτά τα δικαστικά προηγούμενα. Αλλά εγώ να τροφοδοτώ κουτσομπολιά και περιγραφές; Αρκετά κυκλοφορούν» κατέληξε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει