Ένας 32χρονος Άγγλος, ονόματι Stuart Horner, πλήρωσε έναν επαγγελματία δολοφόνο για να πυροβολήσει και να σκοτώσει το θείο του, λόγω ενός οικογενειακού καυγά που είχε ξεσπάσει λίγες μέρες πριν τη δολοφονία.

Ο μασκοφόρος δολοφόνος σκότωσε εξ αποστάσεως με κυνηγετικό όπλο τον 44χρονο Ian Taylor, ενώ αυτός άκουγε μουσική στο αυτοκίνητο του. Στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένας φίλος του θύματος, ο οποίος διέφυγε σώος.

«Είδα μια φιγούρα στη πλευρά του οδηγού. Άκουσα το πυροβολισμό και έπαθα σοκ. Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Ο Ian κατέρρευσε και μου είπε ‘’με πυροβόλησαν’’», δήλωσε ο συνοδηγός του θύματος. Τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, ο 44χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Την επόμενη μέρα, ο 32χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και, αφού προσποιήθηκε πως δεν γνώριζε τίποτε, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

«Οι άνθρωποι που με κατηγορούν πρέπει να μου ζητήσουν συγνώμη, επειδή τώρα θρηνώ το θείο μου», είχε δηλώσει.

Η έχθρα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2010, όταν ο Horner ζήτησε από το θείο του να «κλέψει κάτι γι’ αυτόν». Ο Taylor συνελήφθη λίγο αργότερα και καταδικάστηκε για κλοπή. Ο 44χρονος ομολόγησε πως ο ανιψιός του τον ανάγκασε να πράξει τη κλοπή, κάτι που εξόργισε τον τελευταίο.

Τελικά, ο 32χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, καθώς επίσης και ο 26χρονος Derek Cotterill, ο οποίος είναι ο δολοφόνος. Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιος τράβηξε τη σκανδάλη και το όπλο δεν έχει βρεθεί.