Μέρκελ: Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα μόνο υπό όρους

«Η Ελλάδα θα είναι πάντα μέλος της ΕΕ», επεσήμανε η καγκελάριος


ΚΟΣΜΟΣ
20:17
14/05/2012
Μέρκελ: Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα μόνο υπό όρους
4
loading

Η Ελλάδα θα είναι πάντα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα ήταν καλύτερο να παραμείνει στο ευρώ, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

«Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο για τους Έλληνες να παραμείνουν στη ζώνη του ευρώ, αλλά επίσης χρειάζεται να χαράξουμε ένα δρόμο ώστε η Ελλάδα να σταθεί πάλι στα πόδια της βήμα με βήμα», ανέφερε η γερμανίδα καγκελάριος μιλώντας σε πάνελ κατά την επίσκεψή της σε σχολείο του Βερολίνου. «Φυσικά και η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει», προσέθεσε.

«Η Ελλάδα θα είναι πάντα μέλλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι αυτό το θέμα», δήλωσε κατηγορηματικά η καγκελάριος. «…Η αλληλεγγύη προς την Ελλάδα θα παύσει μόνο αν η ίδια πει ότι δεν τηρεί τη συμφωνία. Αλλά δεν περιμένω ότι αυτό θα συμβεί. Πιστεύω ότι κάνουν μία προσπάθεια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη που το θέλουν» σημείωσε η Άνγκελα Μέρκελ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar MARIGO

  Δε θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη ούτε στο ευρώ, πως το λένε στα Γερμανικά? Το ξέρουμε ότι μας αγαπάτε και για αυτό φτασαμε ως εδώ. Εννοείται ότι μας θέλετε στην Ευρώπη, για να μας ελέγχετε και να μας εκμεταλλεύεστε φυσικά! Φτάνει με την τρομοκρατία!Ξυπνήσαμε!

 2. avatar vega

  τι ρομαντικό!

 3. avatar teo40

  uuuuuuuuuuuuuuuuusttttttttttttttttt

 4. avatar ineth

  «Η Ελλάδα θα είναι πάντα μέλος της ΕΕ», επεσήμανε η καγκελάριος
  Το αποφάσισε μόνη τς και λόγς δεν μας πέφτει. Και γιατί αν κόπτομαι εγώ τώρα για το παλιοδημοσιονομικά αφού ότι και να κάνω θα είμαι μέρος του τσίρκου? ¨Ε? Κυρά Φέρκλ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει