Ένας νεαρός από την Ουαλία ζούσε μία συμβατική ζωή από τα 21 του, όταν και περνούσε τις περισσότερες ώρες της μέρας στο γραφείο της μικρής επιχείρησής του. O Gwilym Pugh έτρεχε μία ασφαλιστική εταιρεία, έκανε καθιστική ζωή, δεν έτρωγε όπως έπρεπε, ενώ ένας παλιότερος τραυματισμός δεν του επέτρεπε να γυμνάζεται όσο θα ήθελε.

Αφού είχε φτάσει να ζυγίζει 127 κιλά ήθελε να κάνει μία συναρπαστική αλλαγή στη ζωή του. Και αυτή ήρθε τυχαία στο… κομμωτήριο. Ο Pugh και ένας κολλητός του έφτιαξαν μία ροκ μπάντα και ο κομμωτής τον παρότρυνε να αφήσει μούσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο με το ροκ image.

sdlkgj2

Εκείνος ακολούθησε τη συμβουλή του κομμωτή αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι μία τόσο απλή απόφαση θα μπορούσε να ήταν το έναυσμα για μία τόσο μεγάλη αλλαγή ζωής.

Ο Gwilym άρχισε να έχει περισσότερη πέραση στις γυναίκες, κάτι που τον κινητοποίησε να χάσει κιλά και να πηγαίνει στο γυμναστήριο τακτικά. Όταν η εμφάνιση του άλλαξε άρδην παράτησε τη δουλειά του στο γραφείο και έγινε μέλος σε πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο.

sdlkgj000

Πλέον ο Ουαλός ζει μόνιμα στην αγγλική πρωτεύουσα, δηλώνει προσγειωμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό της συντρόφου του που τον στήριζε κατά τη διάρκεια όλης της αλλαγής του.

sdlkgj1 sdlkgj4 sdlkgj5 sdlkgj6