Τραγικό θάνατο στα χέρια του ίδιου του του πατέρα, που είναι ταυτόχρονα και παππούς του, βρήκε ένα αγοράκι στη Βόρεια Καρολίνα. Στη συνέχεια ο άνδρας, που είχε αποκτήσει το παιδί με τη βιολογική του κόρη, σκότωσε και την ίδια και τον θετό της πατέρα, πριν βάλει τέλος και στη δική του ζωή.

Αστυνομικοί σε τρεις πολιτείες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων, που οδήγησε στον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ανάμεσά τους ένα μωρό επτά μηνών.

Ο 43χρονος Στίβεν Πλαντλ εντοπίστηκε νεκρός- από το ίδιο του το χέρι, όπως πιστεύεται, μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη.

Η βιολογική του κόρη, την οποία είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιούλιο, η 20χρονη Κέιτι Πλαντλ, βρέθηκε νεκρή στο Κονέκτικατ μαζί με τον θετό της πατέρα, τον 56χρονο Άντονι Φούσκο.

Το άτυχο αγοράκι, καρπός του έρωτα του αιμομικτικού ζευγαριού, βρέθηκε νεκρό, ολομόναχο, μέσα σε σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πιστεύεται πως ο Πλαντλ παρέλαβε τον γιο του από το σπίτι της μητέρας του το βράδυ της Τετάρτης, όπου το παιδί ζούσε υπό την κηδεμονία της, και τον σκότωσε.

ki4bv1pm

Στη συνέχεια οδήγησε μέχρι το Κονέκτικατ, σχεδόν 1000 χιλιόμετρα μακριά, και σκότωσε την κόρη και σύζυγό του και τον θετό της πατέρα, οι οποίοι κάθονταν αμέριμνοι μέσα σε ένα φορτηγάκι. Στην τελευταία πράξη του δράματος, έφτασε στη Νέα Υόρκη και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Πιστεύεται πως το χέρι του οπλίστηκε από τον χωρισμό του από την Κέιτι, μόλις μία ημέρα πριν.

72hac4y2

«Η γυναίκα του τον χώρισε χθες τηλεφωνικά» καταγράφηκε η μητέρα του Στίβεν να λέει στην Άμεση Δράση. «Μου είπε πως πηγαίνει στη Νέα Υόρκη και μετά πως επιστρέφει. Μου είπε να καλέσω την αστυνομία κι εγώ να μην πάω εκεί που είχε αφήσει νεκρό το μωρό». Της είπε επίσης πως είχε σκοτώσει την Κέιτι και τον πατέρα της.

Ο Στίβεν και η Κέιτι συναντήθηκαν το 2017, όταν νεαρή κοπέλα αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τους βιολογικούς της γονείς. Λίγο μετά, ο Στίβεν και η Αλίσα, βιολογική μητέρα της Κέιτι, χώρισαν, και άρχισε το ειδύλλιο πατέρα και κόρης.

Τον περασμένο Ιούλιο το αιμομικτικό ζευγάρι παντρεύτηκε και λίγο μετά γεννήθηκε το αγοράκι τους, γιος και εγγονός του Στίβεν. Τον Ιανουάριο του 2018 συνελήφθησαν, όταν η Αλίσα ανακάλυψε την αιμομικτική τους σχέση και τους κατήγγειλε στην αστυνομία.

5wzem6rt