Μποτιλιαρίσματα άνω των 700 χλμ σημειώθηκαν απόψε το βράδυ, από τις 19.00 ώρα Γαλλίας, στους δρόμους της Ιλ ντε Φρανς εξαιτίας των έντονων χιονοπτώσεων, μετέδωσε ο ιστότοπος που καταγράφει την κίνηση στους οδικούς άξονες Sytadin, ο οποίος υπάγεται στη Διεύθυνση Οδικών Μεταφορών της Ιλ ντε Φρανς (DiRIF).

Η συσσώρευση οχημάτων είναι δύο φορές μεγαλύτερη του ανώτερου μέσου όρου που διαπιστώνεται κάποια τυχαία Τρίτη την ίδια ώρα, σύμφωνα με το βαρόμετρο του ιστότοπου.

ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΧΙΟΝΙ

Την ίδια ώρα, διακοπές καταγράφονται στην κυκλοφορία του συνόλου των λεωφορείων που εξυπηρετούν τα περίχωρα του Παρισιού, καθώς το χιόνι υποχρεώνει τους οδηγούς να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η υπηρεσία RATP.

«Τα λεωφορεία που κυκλοφορούν στα περίχωρα επιστρέφουν σταδιακά στα αμαξοστάσια εξαιτίας των δυσκολιών στην κυκλοφορία που δεν τους επιτρέπει να κινηθούν» διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των γραμμών που έχουν επηρεαστεί.

ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΧΙΟΝΙ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΧΙΟΝΙ