Όλοι μας έχουμε παρασυρθεί κάποια στιγμή σε online παραγγελία και πήραμε περισσότερα απ’ όσα χρειαζόμασταν, μόνο που σε σχέση με τον συγκεκριμένο πελάτη δεν ήταν παρά πταίσμα.

Αυτός βλέπετε παρήγγειλε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Deliveroo από το εστιατόριο Vincent του Λίβερπουλ, που ανήκει στον θρύλο Στίβεν Τζέραρντ, φαγητά αξίας 1.522 λιρών (1.717 ευρώ)!

AP_16320729903511

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Liverpool Echo», η παραγγελία αποτελούνταν από μια πανδαισία πιάτων σούσι, τέσσερα πανάκριβα φιλέτα, έξι ορεκτικά, τέσσερα επιδόρπια, αλλά και τρία μπουκάλια σαμπάνιας French Krug, αξίας 451 ευρώ το καθένα.

Το τσιμπούσι στοίχισε κάτι παραπάνω, άφησε όμως εποχή στο εστιατόριο του πάλαι ποτέ άσου της Λίβερπουλ. Όπως σχολίασε στην εφημερίδα υπάλληλος του καταστήματος: «Είχαμε κάποιες αρκετά ακριβές νύχτες στο Vincent και στο παρελθόν, αλλά αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη takeaway παραγγελία που εξυπηρετήσαμε ποτέ. Κάποιος του έδωσε πραγματικά να καταλάβει».

AP_17192404505530

Και μιλάμε για το εστιατόριο που πιάστηκε πρόσφατα με ουκ ολίγες υγειονομικές παραβάσεις και κατηγορήθηκε πολύ για τις χείριστες συνθήκες καθαριότητας της κουζίνας του. Στις 7 Δεκεμβρίου 2017 μάλιστα το υγειονομικό βρήκε περιττώματα ποντικών στην κουζίνα, πριν ανακαλύψει έντρομο και το ίδιο το ποντίκι…