Μία 22χρονη καθηγήτρια από το Κονέκτικατ συνελήφθη επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις με 18χρονο μαθητή που πήγαινε σε άλλο σχολείο στην ίδια περιοχή.

Η Tayler Boncal βομβάρδιζε τον 18χρονο με μηνύματα για δύο εβδομάδες πριν προχωρήσουν ερωτικά στο σπίτι της ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το περιστατικό ανέφερε στις Αρχές ένας ανήσυχος γονιός και η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν την καθηγήτρια είναι σεξουαλική επίθεση δευτέρου βαθμού, ωστόσο, οι γονείς του μαθητή δεν της έχουν κάνει μήνυση, καθώς ισχυρίζονται, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.

b3em1cck

Το ζευγάρι έχει συνευρεθεί ερωτικά πέντε φορές στο σπίτι της καθηγήτριας. Η καθηγήτρια απολύθηκε τον Ιανουάριο από την δουλειά της και παραδόθηκε στην αστυνομία την περασμένη Πέμπτη.

Μόλις επιβεβαιώθηκαν οι κατηγορίες ο διευθυντής του σχολείου έστειλε ένα γράμμα στους γονείς του 18χρονου που έλεγε τα εξής:

«Ξέρω ότι κυκλοφορούν διάφορες φήμες ανάμεσα στους μαθητές τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα, που η αστυνομία τελείωσε την έρευνά της και κατέληξε σε επιβεβαιωμένα συμπεράσματα μπορώ να σας ενημερώσω για το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε έναν μαθητή μας και μια πρώην πλέον καθηγήτρια του σχολείου. Ως εκπαιδευτικοί έχουμε το καθήκον να μορφώνουμε και να προστατεύουμε όλους τους μαθητές μας, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν μερικά όρια που δεν πρέπει ποτέ να ξεπεράσουμε. Επίσης, δεν θα ανεχτούμε καμία συμπεριφορά που βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών. Ελπίζω να μην αφήσετε αυτό το ατυχές περιστατικό να επισκιάσει την φήμη των άλλων καθηγητών που δείχνουν κάθε μέρα την αφοσίωσή τους στους μαθητές», έγραφε το γράμμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.