Η γαλλική αστυνομία εντόπισε χθες σε χωριό ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα κράνος και τμήματα από προφυλακτήρες τροχών από ένα σκούτερ που μοιάζει με αυτό το οποίο χρησιμοποίησε ο Μοχάμεντ Μεράχ για να διαπράξει τις δολοφονίες, ανακοίνωσε πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Το αυτοκίνητο, ένα Renault Clio, βρέθηκε στο διαμέρισμα του Οτ-Γκαρόν και ανήκει σε έναν άντρα που μένει στην ίδια διεύθυνση με τον Μεράχ, πρόσθεσε η ίδια πηγή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει η τοπική εφημερίδα Midi Libre στην ιστοσελίδα της. Οι κάτοικοι του χωριού κινητοποιήθηκαν όταν παρατήρησαν ότι βρισκόταν εδώ και πολλές ημέρες στο ίδιο σημείο.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κράνος και τμήματα του σκελετού μιας μηχανής Yamaha T Max, η ίδια μάρκα με το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο Μοχάμεντ Μεράχ στις δολοφονίες τριών παιδιών και ενός καθηγητή, καθώς και τριών αλεξιπτωτιστών ανάμεσα στις 11 και στις 19 Μαρτίου.

Στις διαπραγματεύσεις του με τους αστυνομικούς ο Μεράχ είχε πει που βρίσκεται το σκούτερ, το οποίο είχε κλαπεί στις αρχές Μαρτίου. Η ανακάλυψη αυτή στο Σεν-Παπούλ μπορεί να εξηγήσει γιατί ένα σκούτερ διαφορετικού χρώματος εμφανίστηκε και στις σκηνές των τριών εγκλημάτων.