«Ξινό» βγήκε το οικογενειακό δείπνο στο γιο του Νετανιάχου

Ο νεαρός στρατιώτης «πλήρωσε» επειδή εγκατέλειψε τη μονάδα του χωρίς άδεια


ΚΟΣΜΟΣ
22:58
21/03/2012
«Ξινό» βγήκε το οικογενειακό δείπνο στο γιο του Νετανιάχου
2
loading

Ποινή φυλάκισης τριών εβδομάδων επιβλήθηκε στο στρατευμένο γιο του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος εγκατέλειψε τη μονάδα του και είπε ψέματα για το πού βρίσκεται, όπως αναφέρει σε άρθρο της σήμερα η εφημερίδα Yediot Aharanoth.

Σχετική ανακοίνωση του στρατού δεν επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες του άρθρου, αλλά αναφέρει ότι ο στρατιώτης δικάστηκε και τιμωρήθηκε βάσει των πράξεών του.

Ο λοχίας Γιαΐρ Νετανιάχου υπηρετεί στην υπηρεσία διεθνών σχέσεων του γραφείου του εκπροσώπου του στρατού. Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας ο Γιαΐρ Νετανιάχου έφυγε την Παρασκευή το βράδυ από τη μονάδα του την ώρα της υπηρεσίας του για να δειπνήσει με την οικογένειά του.

Η απουσία του έγινε αντιληπτή από τους ξένους ανταποκριτές που δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με κανέναν στην υπηρεσία κι έτσι πήραν τηλέφωνο έναν ανώτερό του για να μάθουν τι συμβαίνει.

Ο αξιωματικός αυτός επικοινώνησε με τον λοχία Νετανιάχου, ο οποίος απάντησε μέσω μηνύματος ότι είχε φύγει για λίγο από το γραφείο του για να πάρει φαγητό. Έπειτα από έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι ο Γιαΐρ Νετανιάχου έλειπε για αρκετές ώρες από το πόστο του χωρίς να έχει λάβει άδεια.

Ο Γιαΐρ Νετανιάχου δικάστηκε τη Δευτέρα και του απαγορεύθηκε να βγει από τη μονάδα του για 21 ημέρες.

Εξαιτίας της θέσης του πατέρα του ο Γιαΐρ Νετανιάχου είναι ο μοναδικός στρατιώτης στο Ισραήλ που έχει μόνιμη φρουρά η οποία τον συνοδεύει παντού. Οι σωματοφύλακές του συνόδευσαν τον λοχία Νετανιάχου μέχρι το σπίτι του την Παρασκευή, όμως δεν τους επιβλήθηκε ποινή καθώς ακολουθούσαν τις διαταγές που έχουν λάβει να είναι πάντα στο πλευρό του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΑΚΗΣ

    Ακόμα και για λόγους εντυπωσιασμού και ψευτοισότητας να επιβλήθηκε η ποινή στον γιό του πρωθυπουργού δείχνει άλλη εικόνα απο εκείνη της πατρίδας μας. Εδώ οι πολιτικοί είναι τόσο αλαζόνες και ανάλγητοι που ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν σε τέτοιες (και άλλες) περιπτώσεις.

  2. avatar Konstantinos

    Εδώ θα έστελναν φυλακή τους σωματοφύλακες γιατι και θα έλεγαν μπράβο στο νεαρό που τιμά το οικογενειακό τραπέζι!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει