Όταν ο Μοχάμεντ Άλι έσωσε κάποιον από την αυτοκτονία

Κατάφερε να τον μεταπείσει και να μην κάνει το απονενοημένο διάβημα


ΚΟΣΜΟΣ
20:03
17/01/2018
Όταν ο Μοχάμεντ Άλι έσωσε κάποιον από την αυτοκτονία
loading

Πολλά είναι αυτά που δεν ξέρουμε για τον θρύλο της πυγμαχίας, τον άνθρωπο που έδωσε τόσες και τόσες μάχες μέσα και έξω από τα ρινγκ.

Ο πρωταθλητής βαρέων βαρών ήταν μια διαρκής έμπνευση για την κοινωνία, τόσο για τα απαράμιλλα αθλητικά του χαρίσματα όσο και για τα λόγια του, που έκοβαν σαν λεπίδες.

Μόνο που δεν έμενε ακριβώς στα λόγια, αλλά έκανε και πράξεις. Σε ένα τέτοιο περιστατικό λοιπόν που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες πίσω στη μακρινή δεκαετία του 1980, ο Άλι ήταν έξω με κάτι φίλους όταν άκουσε έναν άντρα να φωνάζει.

AP_6211150237

Σύμφωνα με το CBS News, ο άγνωστος ούρλιαζε: «Δεν είμαι πουθενά καλός, θα πηδήξω». Βλέποντας τη σκηνή, ο πυγμάχος έτρεξε να βοηθήσει. Αφού τα συμφώνησε με την αστυνομία, ανέβηκε στον ένατο όροφο, έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο και του είπε: «Είμαι αδερφός σου, θέλω να σε βοηθήσω». Ο άντρας τον αναγνώρισε αμέσως και ήρθε στα συγκαλά του, αφού συνομίλησαν φυσικά για 20 λεπτά εκεί πάνω.

AP_6602170182

Κανείς δεν ξέρει τι του είπε ο πρωταθλητής και τον απέτρεψε, στο τέλος όμως έβαλε τα κλάματα. Και έζησε φυσικά να δει άλλη μια μέρα χάρη στην προθυμία του Άλι να συνδράμει τον συνάνθρωπό του…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει