Μια νεαρή γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της μετά την πρωινή της βόλτα, μόνο και μόνο για να πέσει θύμα των ορέξεων ενός άντρα μπροστά ακριβώς από την πολυκατοικία της.

Και προς υπεράσπισή του, της είπε μετά «Συγνώμη, έπρεπε να το κάνω, έχεις τον ωραιότερο πισινό»!

Η 24χρονη Jesse Ratu ξεκλείδωνε την πόρτα του σπιτιού της στο Σάουθπορτ, προάστιο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν ένας άγνωστος την πλησίασε από πίσω και χάιδεψε τα οπίσθιά της.

fgffh

Η στιγμή καταγράφηκε στο κλειστό κύκλωμα του κτιρίου και έπιασε ακόμα και το χαμόγελο του αγνώστου. Και όπως είπε μετά η μητέρα των δύο παιδιών, της εξήγησε πως έπρεπε να το κάνει γιατί είχε τον ωραιότερο πισινό.

Η γυναίκα τού είπε να μην το ξανακάνει και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, ενημερώνοντας τον σύντροφό της Brendan Wilson για τα καθέκαστα.

«Ήταν αηδιαστικό, για να το πω κομψά», δήλωσε μετά σε τοπική εφημερίδα. Μέχρι να βγει βέβαια ο Brendan να τον βρει, ο άγνωστος είχε γίνει καπνός. Ο Brendan είναι αξιωματικός της αστυνομίας και δήλωσε πως ενώ τέτοιες επιθέσεις δεν είναι ακριβώς σπάνιες, η αστυνομία τις αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα…