Τόσο τα στραβά του παράθυρα, όσο και η αχυρένια στέγη του, δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτό το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Ωστόσο, όσο μεγάλη εντύπωση κι αν σας προκαλεί, αυτό το σπίτι πωλείται στην Αγγλία, στην απίστευτη τιμή των 375.000 λιρών, δηλαδή 450.000 ευρώ! Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι μεσίτες ισχυρίζονται ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές.

Η συγκεκριμένη κατοικία, η οποία χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και ονομάζεται «Charity Cottage», έχει βιώσει έναν φυσικό «ανασχηματισμό» στην όψη της , ο οποίος οδήγησε και στην ασυνήθιστη εμφάνισή της.

Τα τέσσερα παράθυρα τοποθετούνται σε άνισες γωνίες, η στέγη αποτελείται από άχυρα και ένα πλευρικό τοίχωμα φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη κλίση. Ως αποτέλεσμα, το διατηρητέο κτίριο μοιάζει σαν να βγήκε από το γνωστό παραμύθι «Χάνσελ και Γκρέτελ» των Αδελφών Γκριμ.

Παρά το ασυνήθιστο εξωτερικό του, οι κτηματομεσίτες επιβεβαιώνουν ότι το ιστορικό κτίσμα είναι δομικά απόλυτα σταθερό.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στο χωριό της Αγίας Μαργαρίτας στο Σάφολκ, χρονολογείται από το 1590 και άνηκε κάποτε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.