Αμερικανοί στρατιώτες ποζάρουν σε φυτεία χασίς

Σε εξονυχιστική έρευνα έχει προχωρήσει ο αμερικανικός στρατός


ΚΟΣΜΟΣ
10:02
12/03/2012
Αμερικανοί στρατιώτες ποζάρουν σε φυτεία χασίς
loading

Μια ομάδα αμερικανών στρατιωτών έπεσε πάνω σε μια φυτεία μαριχουάνας, κατά τη διάρκεια περιπόλου στο Αφγανιστάν, και το τοπίο τους εξέπληξε τόσο που αποφάσισαν να τραβήξουν αρκετές φωτογραφίες, ποζάροντας με τα όπλα τους ανάμεσα στα φυτά.

Ωστόσο, οι ενθουσιώδεις φωτογραφίες που ελήφθησαν στη Καμπούλ, εν ώρα καθήκοντος, έχουν δημιουργήσει προβλήματα στους στρατιώτες και ήδη διεξάγεται στρατιωτική έρευνα.

Τα πρόσωπα των απεικονιζόμενων δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, αλλά είναι ξεκάθαρο οτι πρόκειται για στρατιώτες του αμερικανικού στρατού. Αν και οι άνδρες δεν καπνίζουν μαριχουάνα, κόβουν τα φύλλα και τα χρησιμοποιούν για να διακοσμήσουν το εσωτερικό του στρατιωτικού οχήματος.

Αμερικανοί αξιωματούχοι του στρατού δήλωσαν οτι το περιστατικό βρίσκεται προς εξέταση και πρόσθεσαν: «Ο στρατός των ΗΠΑ κατακρίνει και καταδικάζει τη κατοχή, τη μεταφορά, τη διανομή και τη χρήση οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας»

Ωστόσο, δύο από τους απεικονιζόμενους φορούν καπέλα του μπέιζμπολ, κάτι που απαγορεύει ο αμερικανικός στρατός και δημιουργούνται αμφιβολίες σχετικά με το αν πρόκειται στη πραγματικότητα για αμερικανούς στρατιώτες.

Τους τελευταίους 12 μήνες, η αφγανή μονάδα κατά των ναρκωτικών, με τη βοήθεια διεθνών δυνάμεων ασφαλείας, έχει προχωρήσει στη κατάσχεση τεράστιου αριθμού ναρκωτικών ουσιών από τη χώρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει