Όλοι έχουμε στιγμές εκνευρισμού όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι, ειδικά εάν η κίνηση στους δρόμους δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, ή έστω αυτή που θα περιμέναμε. Όμως, κάποιοι είναι λίγο παραπάνω οξύθυμοι από όσο θα έπρεπε, όπως αποδεικνύει ένα βίντεο που ήρθε από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο οδηγός ενός τζιπ έκανε κάτι που προφανώς εκνεύρισε έναν άλλον άνθρωπο που έτυχε την ίδια ώρα να κινούνται στον ίδιο δρόμο. Όμως, ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι μιας μαύρης BMW αποδείχθηκε λίγο παραπάνω ευέξαπτος από το φυσιολογικό.

Με τις κινήσεις που έκανε, ανάγκασε τον έκπληκτο έως και φοβισμένο οδηγό του τζιπ να «στείλει» το όχημά του, προκειμένου να γλιτώσει από την οργή. Έλα, όμως, που ο άλλος οδηγός του είχε στήσει… καραούλι και τον περίμενε πότε θα βγει από εκεί. Με το που τον εντόπισε ξανά, τον προσπέρασε και γυρνώντας το τιμόνι του αριστερά (οδηγούν από την ανάποδη με εμάς λωρίδα), τον τράκαρε και τον ανάγκασε να βγει ξανά εκτός δρόμου.

Κρίμα για το αυτοκίνητο του οξύθυμου οδηγού, καθώς οι ζημιές που φαίνεται να προκλήθηκαν από αυτήν τη σύγκρουση και στα δύο οχήματα, είναι σημαντικές. Πάντως, και οι δύο τους γλίτωσαν από τα χειρότερα, καθώς βγήκαν από αυτό το τουλάχιστον ασυνήθιστο περιστατικό χωρίς γρατζουνιές.

Δείτε το συμβάν από την κάμερα ασφαλείας του τζιπ: