Οι χειρότεροι φόβοι ενός συνταξιούχου με ειδικές ανάγκες από τη Βρετανία, επαληθεύτηκαν και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Ο Paul Cox, έχοντας πέσει στο παρελθόν θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, συνήθιζε να κοιμάται στο σαλόνι του σπιτιού του, όντας μάλιστα οπλισμένος με ένα σφυρί.

Αυτό δεν εμπόδισε τον σεσημασμένο ληστή Cory Youlden, να εισβάλει στην οικία του άτυχου ηλικιωμένου και να τον στραγγαλίσει προκειμένου να αρπάξει ό,τι μπορούσε να βρει.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο νεαρός ληστής είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί έπειτα από 42 μήνες που είχε καταδικαστεί για 3 ληστείες.

Αφού αποτελείωσε το θύμα του, ο κακοποιός άρπαξε τα ελάχιστα χρήματα που είχε στην τσέπη του ο ηλικιωμένος καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, με το οποίο και διέφυγε. Η αστυνομία έφθασε στον τόπο του εγκλήματος έπειτα από κλήση των γειτόνων όταν διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο έλλειπε.

Η αστυνομία κατάφερε να εντυπώσει τον Cory Youlden, ο οποίος χθες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 22 χρόνων για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε.