Όχι, η Apple δεν αγοράζει την Ελλάδα

Μας δουλεύουν όλοι…


ΚΟΣΜΟΣ
17:13
24/02/2012
Όχι, η Apple δεν αγοράζει την Ελλάδα
1
loading

Μετά τα αστεία που διακινήθηκαν κυρίως στο Twitter περί αγοράς της Ελλάδας από την Apple με τα 98 δισ. που διαθέτει σε μετρητά και περιουσιακά στοιχεία, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τιμ Κουκ το διέψευσε μιλώντας στην ετήσια συνέλευση των μετόχων του ομίλου.

Ήταν η πρώτη συμμετοχή του Τιμ Κούκ στη συνέλευση με την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου, θέση που ανέλαβε τον Αύγουστο μετά το θάνατο του Στιβ Τζομπς.

Ο Κουκ μίλησε επίσης για τη σχέση της Apple με το Facebook, τονίζοντας πως η εταιρεία δεν «μισεί» τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Δημήτρης Πολλάτος

    Μας πιάσαν στο χοντρό δούλεμα. Γίναμε ανέκδοτα στα μπάρ και στα παρτάκια τους. Τέτοιο ξεπεσμό ούτε η Μποτσουάνα ούτε η Σπί Λάνκα δεν έχουν περάσει. Σελίγο έρχονται εκλογές. Τρέξτε όλοι να ξανα ψηφίσετε τα ίδια πάλι κόμματα εννοώ και τα επτά παρόντα τώρα στην Βουλή. Βάλτε στο κοινοβούλιο τα ίδια άεργα πρόσωπα, (ποτέ δεν δούλεψαν κάπου). Εξασφαλίστε τους μισθούς και συντάξεις και να είστε βέβαιοι ότι την επόμενη φορά θα κάνουν αστεία ότι κάποιοα πολυεθνική πορνείων και καζίνο προτείνει να αγοράσει την χώρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει