Άντρας πέρασε μέρες με ένα κύπελλο 21 εκατοστών στον πρωκτό του

Έμαθα το μάθημά μου, λέει και υπόσχεται πως δεν θα ξαναπιστέψει τους κομπογιαννίτες


ΚΟΣΜΟΣ
19:17
28/11/2017
Άντρας πέρασε μέρες με ένα κύπελλο 21 εκατοστών στον πρωκτό του
8
loading

Οι γιατροί ιδιωτικής κλινικής της Ινδίας δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τους κάλεσαν να θεραπεύσουν έναν 60χρονο που είχε ένα μεταλλικό κύπελλο στο έντερό του.

Ο ινδός αγρότης είχε συμφωνήσει να υποβληθεί σε θεραπεία από τους παραδοσιακούς θεραπευτές του χωριού του, πιστεύοντας πως θα έβρισκε έτσι τη γιατρειά για τον στομαχόπονο που τον ταλαιπωρούσε. Οι τσαρλατάνοι τον νάρκωσαν όμως και όταν ξύπνησε είχε έναν μεγαλύτερο πόνο να διαχειριστεί.

Κι έτσι αναγκάστηκε να αναζητήσει πραγματική ιατρική βοήθεια σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της κομητείας Μαντία Πραντές, σφαδάζοντας από τους πόνους για μέρες.

Η ακτινογραφία έδειξε τι είχε συμβεί, αν και κανένας δεν πίστευε στα μάτια του. Το κύπελλο αφαιρέθηκε σε μια δύσκολη επέμβαση 90 λεπτών, καθώς έφραζε το πεπτικό του σύστημα και η απομάκρυνσή του δεν ήταν καθόλου απλή υπόθεση.

sodfhioh1

Πλέον, αναρρώνοντας, λέει πως «Έμαθα το μάθημα της ζωής μου. Δεν ξαναπάω σε παραδοσιακό γιατρό ποτέ. Πήγαινα συχνά στους γιατρούς του χωριού, γι’ αυτό και δεν μπορώ ακόμα να φανταστώ γιατί μου έκαναν κάτι τέτοιο».

Ο φουκαράς είχε περάσει μήνες με στομαχόπονο και εμετούς και έπρεπε να βρει μια λύση. Μόνο που δεν ήταν προφανώς η κατάλληλη! Όσο για τον χειρουργό που τον έσωσε από το μαρτύριό του, τον δρα Sunil Agarwal, δήλωσε: «Ελέγξαμε την πρωκτική του κοιλότητα και βρήκαμε μια στερεά ουσία σφηνωμένη εκεί … Μέσα στο σοκ και την έκπληξή μας, οι εξετάσεις έδειξαν ένα μεταλλικό κύπελλο προσαρμοσμένο στο έντερό του»…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

8
σχόλια
 1. avatar Είναι παντού!

  Πίστεψε τον Άδωνι του χωριού!

 2. avatar Νίκος χασαπης

  Ο Καρανίκας ο μουζαλας ο Τσακαλώτου και τα αλλά τα παιδιά του ψειριζα έχουν κούπα απ το πρωτάθλημα

 3. avatar Στελιος..

  Σφηνωσε το,το τιμημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω..

 4. avatar Σκορ

  Χαχαχαχαχαχαχα καλό...

 5. avatar Long John Silver

  Εμ, το 'θελε ο [...] του.

 6. avatar Χρήστος

  Ή πένσα τι γύρευε εκει;

 7. avatar lolololololol

  Κυπελλούχος 2017!!!

  1. avatar Μπαοκ

   Είσαι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει