Η νέα «μόδα» που θεωρείται μεγάλη πληγή στη Μεγάλη Βρετανία θέλει σπείρες μηχανόβιων να πλησιάζουν αναβάτες μηχανών όσο είναι εν κινήσει και συνήθως με απειλή μαχαιριού να τους κλέβουν τις μηχανές. Τις περισσότερες φορές αυτές οι επιθέσεις γίνονται ακόμα και μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών σε πολυσύχναστους δρόμους και μέρα μεσημέρι.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Charley Boorman υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας μία θρασύτατης τέτοια ληστείας μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού στη μέση του δρόμου στο Κέσινγκτον, στο Λονδίνο. Κατέγραψε λοιπόν τους προκλητικούς ληστές να χαιρετούν τον ίδιο στην κάμερα καθώς φεύγουν με τη λεία τους. Λίγα μέτρα πιο κάτω όμως πήραν το μάθημα τους για την αλαζονεία τους.

Charley Boorman poses for photographers upon arrival at the Triumph Motorcycle Launch Party in London, Wednesday, Oct. 28, 2015. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Ένας άνδρας, ο οποίος φαίνεται να φορά στολή μηχανόβιου, πολύ πιθανό και ο κάτοχος της κλεμμένης μηχανής, φαίνεται να τρέχει, να τους προλαβαίνει και να σπρώχνει τον οδηγό της μοτοσυκλέτας. Εκείνος πέφτει κάτω σαστισμένος, όπως και οι συνεργοί, οι οποίοι τον παίρνουν μαζί και φεύγουν γκαζώνοντας και βρίζοντας.