Το Halloween δεν εξελίχθηκε καλά για τη 49χρονη Juliet Jarvis, αφού έπρεπε να μαζέψει από τα πατώματα τον μεθυσμένο και γυμνό 30άρη γιο της, Stewart Kinsey, και να τον βάλει να κοιμηθεί, αφού ο κανακάρης την ξύπνησε με τη φασαρία του στις 4:30 τα ξημερώματα.

«Ευχαριστώ», της είπε ο μασκαρεμένος σε σκελετό Stewart, και έπεσε ξερός.

Μόνο που τελικά δεν ήταν ο Stewart αλλά ένας παντελώς άγνωστος, τον οποίο τσάκωσε την επομένη το πρωί ο ανήσυχος σύζυγος της Juliet. «Υπάρχει ένας γυμνός άντρας επάνω», είπε θυμωμένα στη γυναίκα του ο Cliff, «και δεν είναι ο Stewart»!

ogodiissdfsrrgfdf1

Κανείς δεν ξέρει, ούτε και ο ίδιος φυσικά, πώς κατέληξε ο 29χρονος Marc Campfield στην οικία των Jarvis με το που τον έδιωξαν κλοτσηδόν από το κλαμπ στο βρετανικό Σάρεϊ καθώς ήταν σε κακό χάλι. Το σπιτικό των Jarvis είναι πάνω από 5 χιλιόμετρα μακριά τόσο από το κλαμπ όσο και από το σπίτι του νεαρού.

Αρχικά μάλιστα, για να δικαιολογηθεί, ο Campfield είπε να το παίξει φίλος του Stewart, δεν πέρασε όμως. Όπως εξομολογήθηκε στη «Sun»: «Η γυναίκα με τράβηξε μια φωτογραφία για να του τη στείλει. Και τότε κατάλαβα πως με έκαναν τσακωτό».

ogodiissdfsrrgfdf2

Όλοι είδαν πάντως την αστεία πλευρά του συμβάντος. Η μαμά τον έντυσε με τα ρούχα του γιου της και τον κατέβασε κάτω να τον κεράσει καφέ, γελώντας με την καρδιά τους για το απίστευτο κι όμως αληθινό του πράγματος.

Στο τέλος ο καλός κύριος Cliff τον πέταξε με το αμάξι του στο δικό του σπίτι. «Δεν θα μπορούσα να καταλήξω στο σπίτι δυο πιο υπέροχων ανθρώπων», είπε τελικά ο κατά λάθος εισβολέας, «έδειξαν τέτοια κατανόηση!»…