«Η Γη θα ζήσει εφτά χρόνια με σεισμούς και τσουνάμι» λένε οι συνωμοσιολόγοι

Η νέα «προφητεία» για τα δεινά που θα περάσουμε από τις 15 Οκτωβρίου!


ΚΟΣΜΟΣ
12:08
10/10/2017
«Η Γη θα ζήσει εφτά χρόνια με σεισμούς και τσουνάμι» λένε οι συνωμοσιολόγοι
2
loading

Ο David Meade ήταν ο άνθρωπος πίσω από την πρόσφατη προφητεία για το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο πλανήτης που θα συγκρουόταν υποτίθεται με τον δικό μας αφανίζοντας κάθε μορφή ζωής στη Γη δεν ήρθε βέβαια ποτέ, αν και ο ασίγαστος συνωμοσιολόγος δεν δέχτηκε την ήττα του.

Αντιθέτως, ισχυρίζεται τώρα ότι ο Πλανήτης X, ο φοβερός και τρομερός Νιμπίρου, θα προκαλέσει καταστροφές στη Γη, απλά με κάπως διαφορετικό τρόπο.

Ο λάτρης της Αποκάλυψης μάς λέει πως από τις 15 Οκτωβρίου και για εφτά ολόκληρα χρόνια ο κόσμος θα γνωρίσει καταστροφικά φυσικά γεγονότα, όπως σεισμούς, κυκλώνες και τσουνάμι.

Ο Meade υποδεικνύει τον πρόσφατο Εγκέλαδο που χτύπησε το Μεξικό, αλλά και τους τυφώνες Χάρβεϊ, Ίρμα και Μαρία ως σημάδια για τα «εφτά χρόνια δοκιμασίας» που θα ξεκινήσουν άμεσα: «Είναι η αρχή», λέει, «από τη μεγάλη ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου, θα μας χτυπήσει μια συνεχή σειρά από κρίσεις».

AP_110521019536

Ο συνωμοσιολόγος αντλεί το υλικό του από τη Βίβλο, την οποία διαβάζει βέβαια όπως θέλει. Παραθέτει, ας πούμε, τον Λουκά (21: 25-26): «Επίσης, θα υπάρξουν σημεία στον ήλιο και στη σελήνη και στα άστρα, και πάνω στη γη οδύνη εθνών τα οποία θα βρίσκονται σε αδιέξοδο εξαιτίας του βουητού της θάλασσας και της ταραχής της, ενώ οι άνθρωποι θα λιποθυμούν από το φόβο και την προσδοκία αυτών που πρόκειται να έρθουν πάνω στην κατοικημένη γη· διότι οι δυνάμεις των ουρανών θα κλονιστούν».

Ο Meade λέει μάλιστα πως πέρα από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, ο κόσμος θα κλονιστεί και από τις «πυρηνικές ανταλλαγές μεταξύ Αμερικής, Βρετανίας και των εχθρών μας, Ρωσία, Κίνα, Ιράν και Βόρεια Κορέα». Και μιας και ο Νιμπίρου δεν ήρθε ποτέ, ο Meade αναδιπλώνεται πια και μιλά για έναν αστεροειδή που ακολουθεί τον Πλανήτη Χ και θα χτυπήσει τη Γη με ακόμα μεγαλύτερη μανία.

Ο τρόμος που προκαλεί ο συνωμοσιολόγος ανάγκασε ακόμα και τη NASA να πάρει θέση για να καταλαγιάσει τα πνεύματα: «Ο πλανήτης που αναφέρει, ο Νιμπίρου, δεν υπάρχει, οπότε δεν θα υπάρξει και σύγκρουση. Η ιστορία του Νιμπίρου κυκλοφορεί για χρόνια και ανακυκλώνεται περιοδικά σε νέους μύθους για την Αποκάλυψη»…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΕΥΑΚΙ

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΝΕ ΕΠΙΤΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!

  2. avatar ΕΥΑΚΙ

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΓΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ! ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΠΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΆ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει