Ο πλαστικός χειρουργός που… καταχαίρεται τις επεμβάσεις

Τα καμώματα του γιατρού έχουν επισύρει τη μήνη συλλόγων δεοντολογίας


ΚΟΣΜΟΣ
20:01
19/10/2017
Ο πλαστικός χειρουργός που… καταχαίρεται τις επεμβάσεις
loading

Οι πλαστικοί χειρουργοί αντλούν μπόλικη δουλειά από τα κοινωνικά μέσα, αν και άλλοι πάνε την ψυχαγωγία εντός του χειρουργείου σε άλλα επίπεδα, επιδεικνύοντάς τη μετά στα social media.

Όπως το να χορεύουν και να κοπανιούνται κατά τη διάρκεια της εγχείρησης ή να αστειεύονται, γελοιοποιώντας το ανθρώπινο σώμα. Κάτι που η Αμερικανική Εταιρία Πλαστικών Χειρουργών θεωρεί απαράδεκτο και προσπαθεί να δαμάσει.

feewfesfsergregregfrfrs000

Πάρτε αυτόν τον γιατρό για παράδειγμα. Στην επίσημη σελίδα του ινστιτούτου που δουλεύει είναι ο Scott M. Blyer, ένας πλαστικός χειρουργός με βραβεία, διακρίσεις και πάμπολλες επιστημονικές δημοσιεύσεις. Και όπως μας λέει ο ίδιος, το χαρακτηριστικό που τον διακρίνει από όλους τους άλλους είναι η «συμπόνια»: «Ο Dr. Blyer νοιάζεται αληθινά για κάθε ασθενή που αγγίζει».

xcvbncnb

Στο Twitter, το Instagram και το Snapchat όμως μεταμορφώνεται σε Dr.Bfixin και ποστάρει συνεχώς βιντεάκια (πριν κλειδώσει τον λογαριασμό του στους τρίτους) με το προσωπικό του να χορεύουν στους ήχους της ποπ ενώ χειρουργεί ταγκάροντας ακόμα και τους μουσικούς!

drytyr

Ακόμα και με ένα ροζ κομμάτι λίπους εμφανίστηκε στα χέρια, κρατώντας το σαν μωρό, την ώρα που ο αναίσθητος ασθενής του κρεμόταν από τα χέρια του. Σε άλλο βιντεάκι, το εργαλείο της λιποαναρρόφησης μπαινόβγαινε στο σώμα του ασθενούς την ώρα που αυτός και οι τέσσερις βοηθοί του λικνίζονταν στους ήχους της δυνατής χορευτικής μουσικής.

Αυτά είναι τα καμώματα του γιατρού που έχουν επισύρει τη μήνη συλλόγων δεοντολογίας. Η ακαδημαϊκός Clark Schierle και πλαστικός χειρουργός και η ίδια μάς λέει μάλιστα πως τώρα θα ψηφιστεί ο εσωτερικός κανονισμός της Αμερικανικής Εταιρίας Πλαστικών Χειρουργών, η οποία δεν έχει μέχρι στιγμής καθιερωμένο κώδικα ηθικής δεοντολογίας!

feewfesfsergregregfrfrs1

Η ακαδημαϊκός χρησιμοποιεί μάλιστα ως παράδειγμα για την επιτακτική ανάγκη της σύνταξης κανονισμού τον Dr.BFixin και το υλικό που ανέβαζε μέχρι πρόσφατα στα κοινωνικά μέσα. Κανένα δεν ξεπέρασε ίσως ποτέ τη φωτογραφία του με κομμάτια λίπους στην αγκαλιά του και emojis με φατσούλες μωρών, με την οποία ευχήθηκε «Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας»!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει