Πρόστιμο για… πάρκινγκ κλήθηκε να πληρώσει μια νοσοκόμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς καθυστέρησε να φύγει από τη δουλειά της διότι προσπαθούσε να σώσει έναν ασθενή.

Η Σάλι Πλάμερ βγήκε στην εκπομπή «Καλημέρα Βρετανία», όπου μίλησε για την ιστορία της αλλά και την απόφαση που πήρε να παραιτηθεί από τη δουλειά της λόγω των υπέρογκων προστίμων που έχει δεχθεί όσα χρόνια εργάζεται σε νοσοκομείο ως νοσοκόμα για… υπέρβαση χρονικού ορίου πάρκινγκ.

«Η δουλειά μας δεν είναι η κλασική εργασία 9 με 5. Μπορεί να συμβεί και κάτι εκτός ωραρίου και συνήθως τότε είναι που συμβαίνουν σοβαρά γεγονότα», εξήγησε η Πλάμερ και συνέχισε: «Το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά πλήρωσα τη θέση πάρκινγκ για το 8ωρο μου. Στο σχόλασμα ένας ασθενής έπαθε καρδιακή ανακοπή και έπρεπε να μείνω για να τον βοηθήσω. Όταν τελικά έφυγα από το νοσοκομείο είχα δεχθεί ένα πρόστιμο 90 ευρώ γιατί δεν άλλαξα το εισιτήριο του πάρκινγκ».

Ο παρουσιαστές μάλιστα έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν από την εργαζόμενη στο νοσοκομείο να τους λέει πως «από το μισθό μας κρατείται ένα ποσό για το πάρκινγκ. Το νοσοκομείο ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί τις θέσεις σε όλους και έτσι αναγκαζόμαστε να παρκάρουμε σε θέσεις εκτός νοσοκομείου. Μάλιστα μια φορά δέχτηκα κλήση καθώς έφερα τη μητέρα μου στα επείγοντα και δεν πρόλαβα να βγάλω το σωστό εισιτήριο».

Πλέον η Σάλι Πάλμερ παραιτήθηκε από τη θέση της καθώς υπολόγισε πως έχει χάσει σε πρόστιμα και κρατήσεις για παρκάρισμα πολλές χιλιάδες ευρώ.