Ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσει μια κόρη! Η Trish Corcoran είχε ήδη τέσσερις γιους και ήθελε να προσπαθήσει ακόμη μία φορά για να δει αν θα έφερνε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Η ζωή όμως δεν της τα έφερε και τόσο εύκολα. Η Trish είχε δέκα αποβολές, προτού καταφέρει ξανά να μείνει έγκυος, παρά την επιβαρυμένη της συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση.

Δεν το έβαλε όμως κάτω, συνέχισε να ελπίζει και τελικά έφερε στον κόσμο την Evie.

Η 32 Trish από το Feltham του Middlesex και ο 44χρονος σύζυγός της πέρασαν πολλά μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους.

«Όταν την κοιτάζω, νιώθω να ξεχειλίζω από υπερηφάνεια. Είχαμε ήδη μια πολύ όμορφη οικογένεια, προτού έρθει στον κόσμο, αλλά η Evie την ολοκλήρωσε. Ήμουν αποφασισμένη ότι θα συνέχιζα μέχρι να έκανα κόρη και τώρα που γεννήθηκε είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου» είπε η Trish.

Ο πρώτος γιος του ζευγαριού, που τώρα είναι 14 ετών, γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1997 και δύο χρόνια μετά η κα. Corcoran έμεινε ξανά έγκυος στο γιο της Jack.

«Ο Jack ήταν όμορφος σαν τον αδερφό του, αλλά ένιωθα και λίγο απογοητευμένη που δεν είχα ένα κοριτσάκι. Ήξερα όμως ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα ακόμη παιδί. Δεν είχα πρόβλημα με τους δύο μου γιους. Απλά έπρεπε να περιμένω να ξαναμείνω έγκυος για να… έρθει η κόρη» πρόσθεσε.

Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Έμεινε ακόμη τέσσερις φορές έγκυος τον επόμενο χρόνο και έχασε και τα τέσσερα μωρά.

Στις αρχές του 2002 έμεινε έγκυος και ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης έχασε ξανά ακόμη ένα μωρό.

Οι γιατροί της είπαν ότι δεν είχε κάποιο ιατρικό πρόβλημα και δεν ήξεραν για ποιο λόγο έχανε τα μωρά.

Το Σεπτέμβριο του 2002 έμεινε πάλι έγκυος, για 8η φορά. Ο υπέρηχος που έκανε στις 12 εβδομάδες έδειξε ότι το έμβρυο ήταν υγιές και οι ελπίδες τους ότι θα γινόντουσαν γονείς για τρίτη φορά αναπτερώθηκαν.

Δύο μήνες μετά όμως, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι το έμβρυο είχε πεθάνει.

«Δε μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήταν τραγικό. Οι ελπίδες μας κατέρρευσαν. Μας είπαν ότι ήταν ένα αγοράκι. Το να το αποχαιρετίσουμε ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απογοητευτήκαμε και νιώθαμε μεγάλο πόνο. Έτσι αποφασίσαμε να αφοσιωθούμε στα δύο μας αγοράκια. Μέσα μου όμως ένιωθα “πόνο”. Ήθελα μια κόρη και παρά τα όσα περάσαμε ήθελα να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Τον Οκτώβρη του 2003 η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα… εν μέρει! Το Μάιο του 2004 γεννήθηκε ο τρίτος της γιος ο Chris. Όταν εκείνος ήταν τριών μηνών έμεινε ξανά έγκυος και τον Απρίλιο του 2005 ήρθε στον κόσμο και ο τέταρτος γιος της οικογένειας, ο Joe.

«Ήμουν ενθουσιασμένη με τα τέσσερα αγόρια, αλλά η επιθυμία μου για μια κόρη εξακολουθούσε να είναι έντονη» συνέχισε η Trish, η οποία άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο τρόπους με τους οποίους μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές της να «πιάσει κορίτσι».

Σταμάτησε να καταναλώνει όξινες τροφές, όπως ντομάτες και πορτοκάλια και αύξησε την πρόσληψη τροφών όπως καρότα και πιπεριές. Δοκίμασε ακόμη να… συλλάβει σε συγκεκριμένους μήνες!

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια είχε ακόμη τέσσερις αποβολές και το Φεβρουάριο του 2010 έμεινε έγκυος για 15η φορά!

«Περίμενα να το χάσω και αυτό, αλλά εβδομάδα με την εβδομάδα η κοιλιά μου μεγάλωνε και το μωρό “κρατιόταν”.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μου μωρό και απλά ήλπιζα οι προσευχές μου να είναι κοριτσάκι να εισακουσθούν».

Το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς αυτό που περίμενε επί 15 χρόνια έγινε πραγματικότητα.

Οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι είχε φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!