Αν και κινείται σε αναπηρικό καροτσάκι, αυτό δεν τον εμποδίζει να χορεύει breakdance και μάλιστα να είναι ο κορυφαίος της χώρας του στο συγκεκριμένο είδος χορού. Ο λόγος για τον Blessing Fire (ναι, το ονοματεπώνυμό του σημαίνει ευλογημένη φωτιά), ο οποίος είναι όνομα και πράμα.

Αν και όταν ήταν μικρός του είπαν ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ποτέ κανονικά στο υπόλοιπο της ζωής του, κανείς δεν τον απέτρεψε να ασχοληθεί και με τον χορό. Έμπνευση για τον Μπλέσινγκ αποτέλεσε ο αδελφός του που είναι γυμναστής και ο οποίος τον πήρε μαζί του να κάνουν breakdancwe.

Πλέον, όχι μόνο μπορεί να κάνει αυτό που του αρέσει, αλλά είναι και βραβευμένος στο αντικείμενο. Επίσης, έχει γίνει καθηγητής στο breakdancwe σε μικρά παιδιά.

«Ο χορός είναι το μόνο που μου έδινε χαρά. Οπότε, πήγαινα και εξασκούμουν σε αυτός συνεχώς. Όταν πήγα στο σπίτι, τα πόδια μου πονούσαν. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τις πληγές. Αλλά, αυτό δεν με ένοιαζε. Δεν με ενδιέφερε εάν τα σπάσω, αφού ούτως ή άλλως είχαν ζημιά. Έπρεπε να το κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπλέσινγκ.

Δείτε τον στη δράση: