Η αστυνομία της Ζιμπάμπουε εκτιμά πως υπάρχει σπείρα γυναικών που βιάζουν άνδρες, πιθανότατα για να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα τους σε τελετουργίες, που υποστηρίζουν ότι φέρνουν πλούτη. Χρειάστηκε πάνω από ένας χρόνος για να γίνει η πρώτη σύλληψη και σήμερα τρεις γυναίκες αναμένεται να παραστούν σε δίκη.

Ένα θύμα, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μίλησε στην κρατική τηλεόραση για την περιπέτειά του τον περασμένο Ιούλιο όταν οι γυναίκες προσφέρθηκαν να τον πάνε στον προορισμό του με το αυτοκίνητό τους.

«Μία από τις γυναίκες έριξε νερό στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια μου έκαναν μια ένεση, που μου προκάλεσε ισχυρή σεξουαλική επιθυμία», είπε.

«Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και με ανάγκασαν να κάνω σεξ με κάθε μία από αυτές, αρκετές φορές, με τη χρήση προφυλακτικών. Όταν τέλειωσαν με άφησαν στη ζούγκλα εντελώς γυμνό» πρόσθεσε το θύμα.

«Ορισμένοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και με βοήθησαν να καλέσω την αστυνομία, που με πήγε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες του φαρμάκου που μου έδωσαν, καθώς η επιθυμία να κάνω σεξ υπήρχε ακόμη», συνέχισε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο των γυναικών 31 προφυλακτικά. Οι γυναίκες αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι είναι πόρνες και ότι ήταν πολύ απασχολημένες για να μπουν στη διαδικασία να πετάνε τα προφυλακτικά.

Τον προηγούμενο μήνα είχαν συλληφθεί και είχαν αφεθεί ελεύθερες με εγγύηση. Τότε ήρθαν αντιμέτωπες με το εξοργισμένο πλήθος που τις ανάγκασε για πολλές μέρες να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν δημόσια.