Ο σερίφης Peyton Grinnell στο Lake County της Φλόριντα δεν… «μασάει». Είναι σκληρός, είναι ανελέητος και θυμίζει κάτι από… Σταλόνε στην ταινία «η Κόμπρα».

Ο συγκεκριμένος λειτουργός του Νόμου δημοσίευσε ένα βίντεο που πραγματικά είναι όλα τα λεφτά. Απευθύνεται στους εμπόρους ναρκωτικών που λυμαίνονται την περιοχή τους και ούτε λίγο, ούτε πολύ τους λέει πως οι μέρες τους τελειώνουν!

«Ερχόμαστε για εσάς. Μυστικοί πράκτορές μας (σσ: είναι οι κύριοι με τις κουκούλες που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του) έχουν ήδη αγοράσει ηρωίνη από πολλούς από εσάς, απλώς περιμένουμε τα εντάλματα σύλληψής σας να ολοκληρωθούν. Εάν οι πράκτορές μας μπορούν να δείξουν τη συνάρτηση της σχέσης ανάμεσα σε εσάς, τους εμπόρους του δηλητηρίου, και των ανθρώπων που πεθαίνουν από υπερβολική δόση, θα κατηγορηθείτε για φόνο. Απολαύστε το γεγονός πως θα πρέπει να κοιτάτε πίσω από την πλάτη σας μήπως είναι σήμερα η ημέρα που ερχόμαστε για εσάς. Απολαύστε την προσπάθεια να κοιμηθείτε απόψε, αναρωτώμενοι εάν απόψε θα είναι η νύχτα που οι ειδικές μας δυνάμεις θα ανατινάξουν την είσοδο του σπιτιού σας. Ερχόμαστε για εσάς, τρέξτε» λέει, μεταξύ άλλων, με ύφος αυστηρό ο σερίφης και στη συνέχεια αποχωρεί με τον απαιτούμενο βηματισμό συνοδευόμενους από τους μυστικούς του πράκτορες!