Μια νεαρή φοιτήτρια κατάφερε να… μπλεχτεί σε μια απλώστρα ρούχων, όταν έπεσε από το κρεβάτι και προσγειώθηκε επάνω της.

Ο λαιμός και οι ώμοι της Danielle Morgan είχαν σφηνωθεί με τέτοιο τρόπο που οι φίλοι της 18χρονης κοπέλας έπρεπε να φωνάξουν για βοήθεια την πυροσβεστική υπηρεσία για να την απεγκλωβίσουν.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η νεαρή φοιτήτρια έπαιζε με τη συγκάτοικό της, στην εστία του πανεπιστημίου στη βόρεια Ουαλία.

Στο βίντεο που ανέβασαν οι φίλοι της φαίνεται η Danielle να βγαίνει από το δωμάτιο της φίλης της… με τα σίδερα «τυλιγμένα» επάνω της.

Οι φίλοι της προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια κάλεσαν το προσωπικό του πανεπιστημίου, αλλά ούτε εκείνοι μπόρεσαν να την απεγκλωβίσουν. «Όταν καλέσαμε την πυροσβεστική, νόμιζαν ότι κάνουμε πλάκα. Μας είπαν ότι είχαν δει πολύ περίεργα πράγματα αρκετές φορές, αλλά ποτέ κάτι τέτοιο» είπαν.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ένας 38χρονος πατέρας έχασε τη ζωή του όταν παγιδεύτηκε σε μια απλώστρα ρούχων, ενώ άπλωνε τη μπουγάδα. Ο Brian Depledge έπαθε ασφυξία, όταν έχασε την ισορροπία του, έπεσε πάνω στην απλώστρα και ο λαιμός του μπλέχτηκε ανάμεσα στις σιδερένιες ράγες.