Ο 84χρονος Peter Maddox είδε το κατακίτρινο αμαξάκι του να κακοποιείται αγρίως.

Οι βάνδαλοι του έσπασαν τα παράθυρα, χάραξαν τη λέξη «φύγε» στο καπό και προκάλεσαν ζημιές αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ τον Φεβρουάριο.

Ο χήρος είχε μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο των ντόπιων με το κίτρινο αμάξι του, αν και εκείνος δεν ήθελε να το αποχωριστεί.

Ακούγοντας λοιπόν για το δεινοπάθημά του, εκατοντάδες ιδιοκτήτες κίτρινων αυτοκινήτων κατέκλυσαν το μικρό βρετανικό χωριό προς υποστήριξη του κυρίου Maddox!

nnnrfdfofejgrgdfrtutf3

Και βέβαια πλάι στα μικρά κίτρινα αμαξάκια, υπήρχαν και αρκετά κίτρινα supercars, με τους οδηγούν να χαιρετούν με νόημα τους κατοίκους του μικρού αυτού χωριού του 17ου αιώνα.

Ο σκοπός της διαμαρτυρίας ήταν ο εορτασμός οτιδήποτε κίτρινου και ο 28χρονος Matty Bee που τη διοργάνωσε δεν πίστευε την τεράστια συμμετοχή του κόσμου: «τα είχαμε όλα, από ένα τρίτροχο και ένα Mini μέχρι μια Lamborghini. Δεν έχω δει ποτέ τόσα πολλά κίτρινα αυτοκίνητα σε ένα μέρος».

nnnrfdfofejgrgdfrtutf2

Όσο για τον κύριο Maddox, ο οποίος αναγκάστηκε να δώσει το αμάξι του για παλιοσίδερα, τιμήθηκε με μια μινιατούρα του αυτοκινήτου του, αν και ήταν η θερμή συμπαράσταση του κόσμου αυτή που τον έκανε να νιώσει λίγο καλύτερα.

nnnrfdfofejgrgdfrtutf24

Ο καυγάς του ηλικιωμένου και των κατοίκων ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια, όταν ένας φωτογράφος που απαθανάτιζε το γραφικότατο χωριό καταφέρθηκε στα social media για το «άσχημο κίτρινο αυτοκίνητο» που του χαλούσε τα ενσταντανέ.

nnnrfdfofejgrgdfrtutf1

Ο κύριος Maddox είχε απειλήσει τους γείτονές του πως θα αγόραζε ένα καταπράσινο αμάξι στη θέση του παλιού, συγκατατέθηκε όμως με ένα γκρι χρώματος…