Η νεαρή Lola Pahkinamaki έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα πάνω από 5.000 ευρώ για να φτιάξει το στήθος και το σώμα της ώστε να μοιάσει στην πλαστική κούκλα που όλοι γνωρίζουν.

Αφού ξεπέρασε την παχυσαρκία αλλά και τη μάχη με την ανορεξία, αποφάσισε να κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει μια «γυμνασμένη Barbie», όπως αυτοαποκαλείται. Η βρετανική Mirror παρουσιάζει την ιστορία της 24χρονης, η οποία αποκαλύπτει ότι όλα ξεκίνησαν από τότε που τη χλεύαζαν ως παιδί για τη διατροφή και τα κιλά της.

montanor7

Ο σχολικός εκφοβισμός για το περιττό βάρος της λειτούργησε ακριβώς αντίθετα και εκείνη έφτασε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να παλεύει με την ανορεξία. Έφτασε να ζυγίζει ακόμη και 31 κιλά, ενώ είχε αγγίξει τα 76 σε ηλικία 12 ετών.

montanor6

Όπως αναφέρει η ίδια, σε κάποια περίοδο της ζωής της ζούσε μόνο με ένα μήλο την ημέρα και έκανε γυμναστική για πάνω από τέσσερις ώρες συνεχόμενες με αποτέλεσμα να εξαντληθεί. Μετά από μια μεγάλη μάχη με τη διατροφική διαταραχή, η Lola είναι πλέον ευχαριστημένη με το βάρος της καθώς ζυγίζει 50 κιλά. Όπως αποκαλύπτει η ίδια, έκανε μια επέμβαση στο στήθος για να μοιάσει περισσότερο στη Barbie και τώρα κάνει μαθήματα διατροφής σε άλλους.

montanor5

«Πάντα αγαπούσα τη Barbie από τότε που ήμουν παιδί, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να της μοιάσω. Μάλιστα, στο σχολείο με κορόιδευαν επειδή ήθελα να της μοιάσω. Έτσι για χρόνια, έκανα καταχρήσεις στο σώμα μου και αισθανόμουν χάλια για την εμφάνισή μου. Η Barbie πλέον μου δίνει δύναμη και νιώθω πολύ καλύτερα με το να μοιάζω σε εκείνη και να αλλάζω το στυλ μου προς εκείνη τη μορφή», λέει η ίδια.

montanor3

Το μήνυμα που θέλει να δώσει στους άλλους ανθρώπους είναι να μην προσπαθούν να αλλάξουν το σώμα τους για κανέναν και ότι η γνώμη των άλλων δεν είναι τόσο σημαντική όσο είναι του καθενός για τον εαυτό του.

montanor2

montanor1

montanor8