Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η Γαλλική αστυνομία έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπη με δραματικές και εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τα όσα έχουν συμβεί με τα τρομοκρατικά χτυπήματα τους προηγούμενους μήνες. Αυτό που συνέβη πριν από μερικές, ωστόσο, έκανε τους πάντες να… δακρύσουν από τα γέλια και φτάσουν ακόμα και στο σημείο να τρολάρουν τον κακοποιό που συνέλαβαν. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί του τμήματος της Μολεόν Λισάρ κλήθηκαν να σπεύσουν σε ένα κοσμηματοπωλείο όπου είχε εισβάλει ένας 46χρονος διαρρήκτης και είχε χτυπήσει ο συναγερμός. Όταν έφτασαν εκεί, ωστόσο, είδαν κάτι που δεν το συναντάς κάθε μέρα… Ο επίδοξος διαρρήκτης είχε «σφηνώσει» στο παράθυρο το οποίο νωρίτερα είχε σπάσει για να μπει στο εσωτερικό του μαγαζιού! Όταν οι αστυνομικοί τράβηξαν τη φωτογραφία που είναι το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης κάλεσαν την πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει.

Ήταν το θέαμα τέτοιο που οι αστυνομικοί τρόλαραν τον κακοποιό μέσω twitter. Ανέβασαν τη φωτογραφία και έγραψαν: «Μεθυσμένος, ληστεύει κατάστημα και σφηνώνει… στο παράθυρο πριν τη σύλληψη»!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.