Η Στέφανι Γούλφ φρόντιζε μόνη της την κόρη της τα τελευταία 20 χρόνια, από τότε που ο άντρας της την εγκατέλειψε. Η κόρη της ήταν ανάπηρη από το λαιμό και κάτω οπότε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μόνη της και η μητέρα της ήταν αφοσιωμένη σε αυτή.

Η αστυνομία βρήκε τα πτώματά τους το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σε κατάσταση σήψης, αφού οι γυναίκες έχουν πεθάνει εδώ και 6 εβδομάδες. Την αστυνομία κάλεσε ο ταχυδρόμος που γνώριζε για τις δύο γυναίκες και την κατάστασή τους και κανείς δεν έβγαινε να παραλάβει την αλληλογραφία τους. Υποψιάστηκε ότι κάτι κακό συμβαίνει αφού γνώριζε ότι οι γυναίκες δεν μπορούσαν να φύγουν από το σπίτι, κάτι που δεν έκαναν ποτέ.

Η αστυνομία εξετάζει δύο σενάρια. Το πρώτο είναι ότι η μητέρα πέθανε ξαφνικά και η κόρη ανήμπορη να αυτοεξυπηρετηθεί πέθανε λίγες μέρες μετά από ασιτία. Το δεύτερο σενάριο είναι ότι μπορεί η μητέρα να σκότωσε πρώτα τη κόρη και μετά να αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κ. Γουλφ τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά καταθλιπτική αλλά και επιθετική χωρίς λόγο. Ίσως να την είχε κουράσει η κατάσταση που βίωνε με την κόρη της.