Ο 19χρονος Μάρσελ Χέσε, λάτρης των πολεμικών τεχνών, των μαχαιριών και των όπλων, συνελήφθη στη Γερμανία μετά από έρευνες αστυνομικών αρχών πανευρωπαϊκά. Ο νεαρός κατηγορείται για το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα 9χρονο παιδί, το οποίο τράβηξε σε βίντεο και τον πόσταρε στο WhatsApp.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και δεύτερο πτώμα σε διαμέρισμα που είχε αρπάξει φωτιά λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του Χέσε, ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο που τον βρήκαν.

grmkllvbo4

Την ώρα που ο 19χρονος πόσταρε το βίντεο με τον φόνο του παιδιού, έστειλε μήνυμα σε φίλο του το όποιο έγραφε πως «οι άνθρωποι αργοπεθαίνουν όταν τους σφάζεις». Σύμφωνα με τις αρχές, ο Χέσε παραμόνευε τον μικρό γείτονά του, τον οποίο μαχαίρωσε 56 φορές. Το υλικό με τον τρομακτικό φόνο εκτός από το WhatsApp είχε «ανέβει» και στο dark web. Σε φωτογραφίες που μοιράστηκε με φίλο του φαίνεται να πλένει ένα μαχαίρι ενώ σε μία άλλη έχει αίματα στα χέρια του και γράφει «κόπηκα καθώς πάλευα με το τέρας των 120 κιλών».

grmkllvbo6 grmkllvbo5

Ο Χέσε μπήκε στο ελληνικό εστιατόριο «Thessaloniki Grill» στην πόλη Χέρνε και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να καλέσει την αστυνομία. Όταν ο μαγαζάτορας αναρωτήθηκε ποιος είναι ο νεαρός εκείνος του είπε να κοιτάξει στο tablet του και θα έβρισκε αμέσως ποιος ήταν. Η αστυνομία έφτασε άμεσα, ενώ λίγα μέτρα μακριά βρισκόταν το διαμέρισμα το οποίο καιγόταν.

grmkllvbo3

grmkllvbo2 grmkllvbo9grmkllvbo7 grmkllvbo8