Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έχει απασχολήσει πολλές φορές τα διεθνή και ιταλικά ΜΜΕ όχι μόνο με τις πολιτικές του κινήσεις, αλλά και με την προσωπική του ζωή.

Όλοι θυμούνται τα περίφημα πάρτι που είχε διοργανώσει στη βίλα του με καλεσμένες νεαρές κοπέλες. Επίσης κατά καιρούς είχαν διατυπωθεί κατηγορίες για διασυνδέσεις του Μπερλουσκόνι με ανθρώπους της νύχτας. Η φήμη του για την αδυναμία που έχει στο ωραίο φύλο είναι σήμα-κατατεθέν του ισχυρού άνδρα της Ιταλίας.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι ενδεικτικές από τα κατορθώματα του Καβαλιέρε που έχουν απασχολήσει τον Τύπο.

Οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύτηκαν από την ισπανική «El Pais» και αφορούσαν στο σκάνδαλο με τα περίφημα πάρτι που, σύμφωνα με καταγγελίες, διοργάνωνε ο Μπερλουσκόνι σε ιδιωτικές του βίλλες

Τον περασμένο Μάρτιο, οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν από εισαγγελείς του Μιλάνου που βρέθηκαν σε κάμερες και λαπτοπ που είχαν κατασχεθεί από καλεσμένες στα πάρτι του Ιταλού πρωθυπουργού.

Η χορεύτρια Karima El Mahroug, που εικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία, ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει 10.000 δολάρια από τον Μπερλουσκόνι προκειμένου να συμμετάσχει στα πάρτι.

Η Nicole Minetti, είχε κατηγορηθεί πως έβρισκε κοπέλες για τον Μπερλουσκόνι. Η ίδια είναι και η προσωπική του οδοντίατρος.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, είχε φωτογραφηθεί με την Angela Sozio στη βίλλα του στη Σαρδινία.

Οι δυο νεαρές, δίδυμες που είχαν συμμετάσχει σε εκπομπή ριάλιτι, βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους δώρα που είχαν λάβει από τον Μπερλουσκόνι καθώς και φωτογραφίες μαζί του.

Η Noemi Letizia, είχε δώσει συνέντευξη στην οποία ισχυρίστηκε πως αποκαλούσε τον Μπερλουσκόνι «papi» και πως είχε βρεθεί μαζί της στο πάρτι της, όταν έκλεισε τα 18.

Ο φακός είχε «συλλάβει» τον Καβαλιέρε σε ένα τρυφερό τετ-α-τετ με την Michaela Biancofiore λίγο πριν μιλήσει στο ιταλικό κοινοβούλιο για την πορεία της οικονομίας της χώρας του!

Πρώην μοντέλο και νυν υπουργός για την ισότητα, η Mara Carfagna είχε απασχολήσει τα μέσα όταν -δεδομένης της μέχρι τότε καριέρας της- ο Μπερλουσκόνι την έχρισε υπουργό. 

Η εικονιζόμενη, Eleonora Gaggioli, κατόπιν υπόδειξης του Μπερλουσκόνι, είχε θέσει συμμέτοχη για την αντιπροσώπευση της Ιταλίας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Οι σχέσεις του με τον Καντάφι ήταν αρκετά καλές, παλιότερα…

Το 2009 δέχτηκε επίθεση από άντρα που τον χτύπησε με ένα πλαστικό σουβενίρ.

Παρά τα όσα του καταλογίζουν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα…