Συνομωσιολόγοι υποστηρίζουν πως η NASA κρύβει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής

Ανέβασαν βίντεο στο οποίο αστροναύτης «κρύβει μυστηριώδες φως με το χέρι του»


ΚΟΣΜΟΣ
15:01
17/01/2017
Συνομωσιολόγοι υποστηρίζουν πως η NASA κρύβει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής
26
loading

Ομάδα που ασχολείται με την αναζήτηση αποδείξεων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, πιστεύει πως έβγαλε «λαβράκι» με ένα νέο βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Όπως υποστηρίζει η ομάδα συνωμοσιολογιών Secure 10, κομίζοντας σαν πειστήριο βίντεο που ανάρτησαν στο YouTube, ένα «περίεργο» φως αστράφτει κοντά στον Διαστημικό Σταθμό. Το επίμαχο υλικό κατέγραψε αστροναύτης σε τροχιά την ώρα που τραβούσε βίντεο με θέα προς τη Γη.

Σύμφωνα μάλιστα με την Secure 10, όταν εμφανίζεται το «μυστηριώδες» φως, ο αστροναύτης βάζει το χέρι του μπροστά από την κάμερα, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται από την Secure 10 ως προσπάθεια απόκρυψης και συγκάλυψης των «αποδείξεων».

Το βίντεο που η ομάδα ανέβασε στο διαδίκτυο φέρει τον τίτλο «Αστροναύτης πιάστηκε να προσπαθεί να κρύψει UFO κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό».

uqb1ab8g

Βέβαια η NASA έχει δώσει εξηγήσεις στο παρελθόν σχετικά με τέτοιες λάμψεις που έχουν εμφανιστεί ξανά σε βίντεο από το διάστημα, τροφοδοτώντας ουκ ολίγες θεωρίες συνωμοσίες. «Αντανακλάσεις από παράθυρα του σταθμού, την ίδια τη δομή του διαστημικού σκάφους ή φώτα από τη Γη συχνά εμφανίζονται σαν τεχνουργήματα σε φωτογραφίες και βίντεο από το εργαστήριο σε τροχιά», είχε δηλώσει παλιότερα εκπρόσωπος της NASA.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

26
σχόλια
 1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  1) Από την εμπειρία μου ένας βασικός λόγος που πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στον Θεό , στην ανάσταση του Ιησού Χριστού και στην θεοπνευστία της Αγίας Γραφής είναι γιατί έχουν αποδειχτεί σαν αληθινά και σαν επιστημονικά λάθος υποθέσεις και αντιεπιστημονικές θεωρίες που όμως παρουσιάζονται στους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο σαν να είναι αληθινά γεγονότα και να έχουν αποδειχτεί. Σαν τέτοια θέματα θα αναφέρω το: πώς δημιουργήθηκε η ζωή και ο άνθρωπος αν είναι δηλαδή δημιουργία ή προερχόμαστε από την εξέλιξη των ειδών, το πως δημιουργήθηκε το σύμπαν και τέλος αν υπάρχουν εξωγήινοι ;

  Έτσι έγραψα μια επιστολή που δίνω όσο το δυνατόν πειστικές και τεκμηριωμένες αποδείξεις ότι τα πράγματα είναι έτσι που τα λέει η Αγία Γραφή και πως όλοι μας είμαστε δημιουργήματα του Θεού και του Ιησού Χριστού και μια μέρα όλοι μας θα δώσουμε λόγο για τα πράγματα που κάναμε αλλά και αυτά που έπρεπε να κάνουμε και δεν κάναμε.

  Την επιστολή μου μπορείτε να την διαβάσετε

  πατώντας http://tinyurl.com/ybekewhj

 2. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Δημιουργός ή ψεύτης; ( Τελικά ο Ιησούς είναι ο Δημιουργός του κόσμου και άρα και ο δικός σου Δημιουργός ή είναι απλά ο μεγαλύτερος ψεύτης που πέρασε από την γη ; Πρέπει να διαλέξεις ! ο Ιησούς Χριστός έκανε τέτοιες διακηρύξεις για τον εαυτό του που δεν σε αφήνει να επιλέξεις να πιστεύεις κάτι άλλο. Πρέπει να διαλέξεις τι θα θεωρείς ότι ήταν ο Ιησούς : Δημιουργός ή ψεύτης ;
  http://tinyurl.com/ycaj2s8g

 3. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Το θέμα πως δημιουργήθηκε η γη+ολόκληρο το σύμπαν+γιατί εμείς οι άνθρωποι ερχόμαστε στην ζωή+ποιο το νόημα της ζωής πιστεύω ότι απασχολεί τον κάθε λογικό+σκεπτόμενο άνθρωπο.Γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σάρκα που έχει τις ανάγκες που έχουν όλα τα ζώα που υπάρχουν στην γη αλλά ο άνθρωπος διαθέτει+πνεύμα το οποίο τον κάνει να σκέφτεται+να αναρωτιέται ποιο το νόημα της ύπαρξης του; Αν τον δημιούργησε κάποιος ή υπάρχει τυχαία σε αυτήν την γη; Γιατί υπάρχει ο θάνατος; Και αν υπάρχει κάτι μετά το θάνατο του ανθρώπου ;
  Αυτά είναι λογικά ερωτήματα που πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι, γιατί από την απάντηση αυτών εξαρτάται η ευτυχία του ανθρώπου+σε αυτήν την ζωή αλλά+στην αιωνιότητα, σε περίπτωση που υπάρχει κάτι πέρα από αυτήν την ζωή.
  Το ερώτημα αν υπάρχουν εξωγήινοι έχει να σχέση με τα προηγούμενα ερωτήματα.Γιατί αν μας δημιούργησε ο Θεός (που μας αποκαλύπτεται στην Αγία Γραφή) τότε όλοι οι άνθρωποι πρέπει να επιστρέψουμε σε Αυτόν.Αν όμως προερχόμαστε από τα ζώα+είμαστε προϊόν τύχης+τυχαίων μεταλλάξεων τότε αυτό το τυχαίο γεγονός μπορεί να επαναλήφθηκε+σε άλλους πλανήτες+η ύπαρξη εξωγήινων είναι μια ισχυρή απόδειξη ότι ο άνθρωπος έγινε τυχαία+όχι από δημιουργία.
  Έτσι προσπαθώ να απαντήσω στο ερώτημα αυτό αν υπάρχουν εξωγήινοι αλλά+πως φτιάχτηκε ο άνθρωπος με όσο περισσότερη σαφήνεια και επιχειρήματα μπορώ με την ελπίδα να βοηθήσω κάποιους που ψάχνουν την αλήθεια+δεν θέλουν το ψέμα στην ζωή τους ούτε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την αλήθεια στην ζωή τους.

 4. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  1) ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ :
  Γεια σας. Θα ήθελα να πω την γνώμη μου για το θέμα. Με σεβασμό για τις απόψεις των άλλων αλλά νομίζω ότι όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να αναπτύσσονται τα επιχειρήματα που συνηγορούν υπέρ της αληθινότητας της μιας ή της άλλης άποψης. Το θέμα πώς έγινε το σύμπαν, πως δημιουργήθηκε ο πλανήτης γη και τελικά πως έγινε ο άνθρωπος και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής και γιατί υπάρχει θάνατος και αν υπάρχει κάτι μετά το θάνατο του ανθρώπου πιστεύω ότι απασχολούν κάθε λογικό και σκεπτόμενο άνθρωπο. Ή θα έπρεπε να τον απασχολεί γιατί αφορά το τώρα του ανθρώπου αλλά και το που θα περάσει την αιωνιότητα του αν υπάρχει κάτι μετά το θάνατο.

  Το ερώτημα λοιπόν πως έγινε το σύμπαν αλλά και ο πλανήτης γη που είναι κατάλληλος να φιλοξενήσει ζωή είναι ένα κρίσιμο ερώτημα. Και τέτοιου είδους ερωτήματα αμέσως έρχονται σε πνευματικά θέματα και σε θέματα που αφορούν τον Θεό. Το ερώτημα που απασχολεί τους σκεπτόμενους ανθρώπους είναι το σύμπαν, το ηλιακό μας σύστημα , η γη και η ζωή έγιναν τυχαία ; Όλα ξεκίνησαν άραγε από κάποια τυχαία φυσικά φαινόμενα και μετά από χιλιάδες συμπτώσεις και μπόλικη τύχη ξεκίνησε η ζωή στην γη και μετά από άλλες τεράστιες συμπτώσεις και χιλιάδες μεταλλάξεις και εξελίξεις εκατομμυρίων ειδών και εκατομμυρίων ετών καταλήξαμε στο μόνο λογικό και σκεπτόμενο είδος που γνωρίζουμε στην γη ο οποίος έχει την λογική να αναρωτιέται πώς ξεκίνησαν όλα αυτά και αν υπάρχει νόημα στην δημιουργία που βλέπουμε γύρω αλλά και στην ίδια την ζωή.

 5. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Όταν θέλουμε να απαντήσουμε πως έγινε το σύμπαν και η γη με τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που είναι κατάλληλες να φιλοξενήσουν ζωή δύο απόψεις έρχονται να δώσουν μια εξήγηση. Η λεγόμενη \"επιστημονική\" που λέει ότι όλα έγιναν από μια μεγάλη έκρηξη και ότι αυτό οδήγησε στην δημιουργία του σύμπαντος και όλα εξηγούνται επιστημονικά και με την φυσική και τις άλλες επιστήμες μπορούμε να εξηγήσουμε την δημιουργία της ζωής. Κάποιοι ακόμα πιστεύουν ότι ο άνθρωπος προέρχεται από τα ζώα (θεωρία του Δαρβίνου και ότι αυτό έχει αποδειχθεί επιστημονικά και έχουν βρεθεί όλες οι αποδείξεις που το επιβεβαιώνουν). Ή άλλη άποψη είναι ότι το σύμπαν είναι δημιούργημα ενός πολύ ανώτερου από εμάς Όντος το οποίο μπορεί να δημιουργεί με το Λόγο Του ύλη από το μηδέν, να ορίζει τους φυσικούς νόμους και να διατάζει τα δισεκατομμύρια των γαλαξιών και των πλανητών να ακολουθούν μια συγκεκριμένη πορεία, ποτέ να μην ξεφεύγουν από την πορεία που τα έχει ορίσει και όλα αυτά με ένα Του Λόγο. Τέτοια δημιουργική δύναμη έχουν τα Λόγια αυτού του νοήμονος όντος που συνήθως το αποκαλούμαι ο Θεός. Όμως στο άκουσμα της λέξης Θεός πολλοί άνθρωποι ξινίζουν το πρόσωπο τους. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει Θεός, ότι δεν έχουμε καμία απόδειξη για την ύπαρξη του. Άλλοι πιστεύουν πως ακόμα και αν υπάρχει Θεός δεν μπορούμε να τον γνωρίσουμε ούτε βέβαια να γνωρίσουμε το θέλημα Τού.

 6. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  2) Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ :
  Όσον αφορά την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες έχω να πω τα εξής: η Αγία Γραφή που είναι θεόπνευστη και απολύτως αληθινή σε όποιο θέμα αναφέρεται είναι απόλυτα ακριβής. Για το θέμα της γης μας λέει ότι έφτιαξε την γη για να κατοικείται. Ότι ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο κατ εικόνα και ομοίωση Του και τον έβαλε υπεύθυνο στην γη και στην δημιουργία Του. Από αυτά βλέπουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν έγινε από μόνο του. Και επειδή ο Θεός είχε ένα σχέδιο για τον άνθρωπο και όπως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός σε όλη την ιστορία και σε όλο το σύμπαν έτσι πιστεύω ότι η γη είναι ο μοναδικός πλανήτης που κατοικείται και αυτό γιατί ο Θεός της Αγίας Γραφής τον σχεδίασε ειδικά και μοναδικά για να κατοικείται. Να το πω αλλιώς: αν αποδειχθεί ότι οι πλανήτες έγιναν από μια τυχαία έκρηξη ή ότι οι άνθρωποι έγιναν τυχαία και σαν αποτέλεσμα εξέλιξης ή μετάλλαξης άλλων ζώων τότε ναι θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα με τον ίδιο τυχαίο τρόπο να επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία σε κάποιον από τα δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων πλανητών που υπάρχουν.

 7. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Όμως αν η ζωή δημιουργήθηκε από τον Θεό δεν το βλέπω ότι ο Θεός δημιούργησε και αλλού ανθρώπους. Εξωγήινοι δεν θα βρεθούν ποτέ γιατί απλά δεν υπάρχουν. Ίσως κάποιοι πουν (δεν έχουν βρεθεί έως τώρα, αλλά που ξέρεις; Μια μέρα μπορεί να βρεθούν. Τι γίνεται τότε;) Να απαντήσω : Και αν δεν βρεθούν ποτέ και εσύ έχεις φύγει από αυτήν την ζωή αμετανόητος και μέσα στην αμαρτία σου τι θα γίνει τότε;

  Μέχρι να βρεθούν εξωγήινοι ή αποδειχθεί με αξιόπιστα και αδιάσειστα στοιχεία ότι προερχόμαστε από τα ζώα ή μέχρι οι επιστήμονες να δημιουργήσουν έστω και την πιο απλή ζωή στο εργαστήριο από ανόργανη ύλη , μέχρι τότε ο Λόγος του Θεού λέει την αλήθεια όπως σε κάθε θέμα που αναφέρεται είναι αληθινός και η αρχαιολογία και οι άλλες ιστορικές επιστήμες έχουν αποδείξει ότι όλα όσα μέρη ή ονόματα αναφέρει η Αγία Γραφή υπήρξαν και ήταν αληθινά.

 8. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Επίσης το σύμπαν είναι τόσο τεράστιο και τόσο περίπλοκο που δεν μπορεί να έγινε τυχαία. Κάποιοι επιστήμονες μιλάνε για το Μπινγκ Μπανκ (μεγάλη έκρηξη) για να εξηγήσουν την δημιουργία του σύμπαντος. Νομίζουν ότι με αυτό τον απλοϊκό τρόπο λύνουν το ερώτημα για την δημιουργία του σύμπαντος. Όμως η θεωρία του Μπινγκ Μπανκ (όπως και η θεωρία της εξέλιξης των ειδών) περισσότερα ερωτήματα δημιουργούν στον εκζήτησή της αλήθειας παρά λύνουν.
  Παράδειγμα. Για να γίνει η έκρηξη του Μπινγκ Μπανκ θα πρέπει να προϋπήρχε η ύλη. Το ερώτημα είναι από πού προήλθε αυτή η ύλη που δημιούργησε το Μπινγκ Μπανκ ; Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό.
  Θα πω μερικά πράγματα που δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις αλλά μπορείς να τα καταλάβεις και με την κοινή λογική που ο Δημιουργός Θεός φρόντισε να μας εφοδιάσει.
  Μετά από μια έκρηξη και μάλιστα μεγάλη δεν δημιουργείται τάξη αλλά χάος. Δηλαδή αν η αρχική έκρηξη θα πρέπει να ήταν τόσο δυνατή για να αποκολληθούν οι πλανήτες από την αρχική σφαίρα που θα ήταν αδύνατο στην συνέχεια αυτές οι μικρότερες σφαίρες να μπουν σε τροχιά η μια γύρω από την άλλη. Στην ουσία θα είχαμε εκατομμύρια μικρές ή μεγάλες σφαίρες – πλανήτες που θα απομακρύνονται με τεράστια ταχύτητα και όλες μαζί ταυτόχρονα από το κέντρο του κύκλου (όπου έγινε η έκρηξη ) και ταυτόχρονα η μια από την άλλη πράγμα που με τον καιρό θα έκανε αδύνατο όλοι αυτοί οι πλανήτες να μπουν σε τάξη και σε τροχιά ο ένας γύρω από τον άλλον.

 9. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  3) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ:
  Όμως στην περίπτωση της γης σε σχέση με τον ήλιο βλέπουμε μια σοφία που δεν θα περιμέναμε αν η γη ήταν αποτέλεσμα μιας τυχαίας έκρηξης.
  Πρώτον η γη χρειάζεται τον ήλιο γιατί από εκεί αντλεί ενέργεια. Η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο και δεν απομακρύνεται γιατί αυτό θα σήμαινε το θάνατο της. Όμως η γη δεν γυρίζει μόνο γύρω από τον ήλιο αλλά κάνει 3 κινήσεις ταυτόχρονα. 1) γυρίζει γύρω από τον ήλιο για να έχει ζωή. Σε μια απόσταση ούτε πολύ μακριά γιατί θα παγώσει ούτε πολύ κοντά γιατί θα καεί. 2) Γυρίζει γύρω από τον εαυτό της γιατί αν δεν γύριζε γύρω από τον εαυτό της η πλευρά που θα ήταν μόνιμα γυρισμένη στον ήλιο θα ανέπτυσσε μεγάλη θερμοκρασία και δεν θα μπορούσε να φυτρώσει τίποτα ενώ η άλλη πλευρά της θα ήταν μόνιμα στο σκοτάδι και ούτε κει εκεί θα φύτρωνε τίποτα. (το φεγγάρι για παράδειγμα δεν κάνει την κίνηση γύρω από τον εαυτό του. Άραγε γιατί να γίνεται αυτό αν θεωρήσουμε ότι αυτό έγινε τυχαία με τη γη κατά την διάρκεια της μεγάλης έκρηξης.

 10. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  3) Η τρίτη κίνηση της γης είναι κάποιες μοίρες στροφή στον άξονα της. Σε αυτήν την μικρή περιστροφή οφείλονται οι εποχές. Αν δεν υπήρχε αυτή η μικρή περιστροφή θα είχαμε συνέχεια καλοκαίρι στο ένα ημισφαίριο της γης και συνέχεια χειμώνα στο άλλο. Αυτό όπως καταλαβαίνουμε θα είχε καταστήσει τα ένα ημισφαίριο σχεδόν μη κατοικήσιμο αφού εκεί δεν θα φύτρωναν πολλά πράγματα.
  Έτσι λοιπόν το ερώτημα είναι ποιος ή τι έκανε τι γη να κάνει αυτές τις τρεις κινήσεις ταυτόχρονα ; Μήπως κάποια τυχαία δύναμη ή ένας σοφός , παντοδύναμος και γεμάτος αγάπη για τον άνθρωπο Δημιουργός; Εγώ διαλέγω την εκδοχή του Δημιουργού Θεού και μου φαίνεται πιο λογική και πιο επιστημονική.
  Κάποιοι λένε ότι επιστημονικά και με τους νομούς της φυσικής και της χημείας εξηγείται η δημιουργία και αυτό το φαινόμενο της ζωής.
  Η Αγία Γραφή μας λέει ότι ο Θεός δημιούργησε τους φυσικούς νομούς και τους έκανε σταθερούς για να έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς και να μπορούμε να ζούμε την ζωή μας.

 11. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  4) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ :
  Όμως ο ίδιος ο Θεός μπορεί να τροποποιήσει ή να περιορίσει τους φυσικούς νομούς όταν Αυτός θέλει και κρίνει σκόπιμο. Ένα παράδειγμα είναι η δημιουργία του ατόμου (ύλης).Το άτομο αποτελείτε από τον πυρήνα+από ηλεκτρόνια που γυρίζουν γύρω από το πυρήνα+είναι φορτισμένα αρνητικά.Στον πυρήνα υπάρχουν πρωτόνια+τα νετρόνια.Τα νετρόνια είναι ουδέτερα αλλά τα πρωτόνια είναι φορτισμένα θετικά. Σύμφωνα με έναν νόμο της φυσικής τα ομώνυμα φορτισμένα σωματίδια απωθούνται.Δηλαδή σύμφωνα με τους νομούς της φυσικής δεν θα έπρεπε να υπάρχει πυρήνας με πρωτόνια +άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άτομα ύλης αρά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου ύλη. Το συμπάν θα ήταν γεμάτο με απειροελάχιστα πρωτόνια νετρόνια+ηλεκτρόνια που όλα αυτά μαζί θα απωθούνταν μεταξύ τους+δεν θα μπορούσαν ποτέ να δημιουργήσουν ύλη+ζωή.
  Το ερώτημα είναι ποιος ή τι κρατεί τα πρωτόνια ενωμένα στον πυρήνα του ατόμου; η Αγία Γραφή το εξηγεί με τα εξής απλά λογία [16 επειδή δι\' αυτού εκτίθηκαν τα πάντα, τα εν τοις ουράνιος και τα επί της γης, τα ορατά και τα αόρατα, είτε θρόνοι είτε κυριότητες είτε αρχαί είτε εξουσία· τα πάντα δι\' αυτού +εις αυτόν εκτίσθησαν·17 +αυτός είναι προ πάντων, +τα πάντα συντηρούνται δι\' αυτού,] Κολοσ. 1:16-17 και [3 Πάντα δι\' αυτού έγιναν, και χωρίς αυτού δεν έγινε ουδέ εν, το οποίον έγινε.] Ιωάν 1:3.

 12. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Όταν λοιπόν στεκόμαστε το βράδυ και θαυμάζουμε τον έναστρο ουρανό με τα εκατομμύρια των αστεριών να θυμόμαστε ότι είναι δημιούργημα του Θεού που τα έφτιαξε ώστε μέσα από την σοφία και τεράστια δημιουργία Του να θαυμάζουμε την παντοδυναμία αλλά και να Τον αναγνωρίζουμε σαν Θεό μας. Πιστεύω ότι ο λογικός και ο ταπεινός άνθρωπος βλέπει παντού μέσα στο σύμπαν, στον πλανήτη γη και στο σώμα του ανθρώπου θαύματα, αναγνωρίζει κάθε τι γύρω του είναι θαύμα Θεού και είναι σχεδιασμένο από τον Θεό για να κάνει την ζωή του πιο όμορφη και πιο λειτουργική. Αντίθετα ο μη πιστός στον Θεό βλέπει τα θαυμάσια γύρω και τα αποδίδει στην τύχη στην σύμπτωση και στην συγκυρία. Όμως με ανθρώπινες φιλοσοφίες και αναπόδεικτες επιστημονικές θεωρίες δεν γεμίζει η ψυχή του ανθρώπου. Και ο Ιησούς Χριστός ων ήρθε να σώσει την ψυχή μας, να θεραπεύσει τις πληγές μας, να μας ελευθερώσει από πάθη, επιθυμίες και εξαρτήσεις που μας κλέβουν την χαρά της ζωής και να μας δώσει χαρά αγάπη και ειρήνη ψυχής. Ας διαλέξει ο καθένας ποιο δρόμο θα διαλέξει και σε ποιο πρόσωπο ή σε ποια επιστημονική θεωρία θα εμπιστευτεί την ψυχή του και το αιώνιο μέλλον του!

 13. avatar Kris1985

  Σε αυτο το βιντεο κατι περιεργο συμβαινει περα απο τα ιπτεμενα αντικειμενα πισω στο φοντο φενεται η γη στα αριστερα στη μεση καποιο μερος του δ.σταθμου και στα δεξια παλι η γη αλλα ειναι πιο ψηλα απο τι στα αριστερα περιεργο

 14. avatar Ellraiser

  Στα δισ αστερια (ηλιους) που βρισκωνται μονο στον γαλαξια μας και σε αυτους που φιλοξενουν πλανητικα συστηματα πιθανολογειται σε 4 εκατ. πλανητες (μονο στον γαλαξια μας) ικανους να φιλοξενησουν ειδη ζωης.(Το ποσο νομιζω ανεβηκε).
  Τωρα σε ενα συμπαν 14 τρισ. ετων φωτος με ασυλληπτο ποσο γαλαξιων (αδυνατο μεχρι στιγμης να καμετρηθουν) οι οποιοι διαθετουν ασυλληπτο ποσο ηλιων ο ανθρωπος ακομη ζει την αυταπατη της μοναδικοτητας του (αλλιως θα ηταν χαμενος και περιτος τοσος χωρος).
  Επισης ο χρονος δεν ιδιος στο συμπαν. Ενας πλανητης εχει διαφορετικη αναπτυξη χρονολογικα (με τα μετρα τα δικα μας να μην ισχυουν) απο τον δικο μας.
  Αλλες οι μερες η τα χρονια του σε εναν χωροχρονο ο οποιος αυξομειωνετε με αποτελεσμα διαφορετικη χρονικη αναπτυξη σε αντιστοιχια με εμας.
  Η βαρυτητα ειναι ενας σημαντικος παραγωντας στην διαμορφωση του χρονου καθως και η ταχυτητα.
  Milky Way Ο γαλαξιας μας 200-400 δισ αστρα, Αν ο γαλαξιας εχει πχ 130 χιλιομετρα το ηλιακο μας εχει 2 χιλιοστα. Σπειροειδης, ταχυτητα περιστροφης 160 000 km / h.

 15. avatar Dfghhhg

  Και ποιος σας είπε ότι η θρησκεία λέει ότι δεν υπάρχουν αλλού είδους οντότητες και άλλοι κατοικισιμοι γαλαξίες κλπ.

  1. avatar Θρησκεία; Όχι ευχαριστώ.

   Που λέει ότι υπάρχουν; Όχι μόνο δε λέει αλλά σε θέλει και πρόβατο, πίστευε και μη ερεύνα:) Εγώ ξέρω ότι η εκκλησία σκότωσε πολλούς επιστήμονες και μη που υποστήριζαν κάτι διαφορετικό απο τας γραφάς.

 16. avatar ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ

  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.Π.Χ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ , Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

 17. avatar τσομπανος

  Με τον νομο των πιθανοτητων σιγουρα υπαρχουν κι αλλλοι στο συμπαν που ψαχνουν κι αυτοι να βρουν τους αλλους

 18. avatar ΦΙΛΟΣ

  ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΟΛΕΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΤΙ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ

 19. avatar Ε και

  Και τι μας νοιάζει εμάς ,εάν υπάρχουν εξωγήινοι,άλλα προβλήματα δεν έχουμε?

 20. avatar fantasma

  δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρουμε οτι ειμαστε οι μοναδικοι στο συμπαν!!!!
  οπως ειμαστε εμεις ετσι υπαρχουν και αλλα ειδη στο συμπαν... γιατι νομιζουμε οτι ειμαστε μοναδικοι????? απο που και ως που????
  δηλαδη θεωρουν τα τυπακια της NASA οτι θα πανικοβληθουμε αν μας πουν οτι υπαρχει εξωγηινη ζωη?????

  1. avatar είρων

   Πρώτον πρέπει να βρεθεί πλανήτης που να έχει οξυγόνο.Στον Άρη για παράδειγμα δεν είναι νερό με οξυγόνο, αλλά από διάφορα μέταλα και σε συνδιασμό με την εκεί θερμοκρασία υπάρχει το συγκεκριμένο νερό.Αν εννοείς για εξωγήινους μικροοργανισμούς, τότε έχεις δίκιο,αλλά για να υπάρξει ένα ανθρώπινο ον,πρέπει να υπάρχει και το οξυγόνο.Προσωπικά δεν μπορώ να αποκλείσω ότι δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, αλλά ούτε μπορεί και να μου το επιβεβαιώσει και κανένας, ότι υπάρχουν.Άρα εν ολίγοις, κανείς δεν ξέρει. Όσον αφορά για την θρησκεία, πρώτον οι επιστήμονες αν έβρισκαν κάτι με χαρά θα το παρουσίαζαν στον κόσμο, αφού δεν φημίζονται για την βαθιά πίστη τους, και δεύτερον αν βρεθούν και άλλοι άνθρωποι, σε άλλον πλανήτη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και εκείνοι παιδιά του Θεού.Τέλος επειδή σας έχουν επηρεάσει οι ταινίες, αν βρεθούν άλλοι άνθρωποι, που λογικά θα είναι σαν και εμάς, πάντως δεν θα είναι πράσινοι με τρία μάτια,ούτε θα θελήσουν να κατακτήσουν την γη,για να έρθει ο σουπερμαν να μας σώσει...

   1. avatar Σωστός

    Γιατί πρέπει οπωσδήποτε η ύπαρξη εξωγήινης ζωής να δημιουργεί πρόβλημα στη θρησκεία. Ούτε την στηρίζει ούτε την αμφισβητεί. Αυτούς που επηρεάζει είναι εκείνους που τα έχουν μπερδέψει. Αν πιστεύω ότι δημιουργός πάντων ο Θεός τότε γιατί να μην αναφέρω σε Εκείνον την δημιουργία των εξωγηίνων. Αν πάλι δεν το πιστεύω τότε ούτε αυτό το εύρημα με στηρίζει στην αντιπαράθεση αφού εξαρχής απορρίπτω την έννοια του Θεού ως Δημιουργό.

   2. avatar Χιουρεμ Σουλταν

    Αυτο με το οξυγονο που ακουω συνεχεια δεν το καταλαβαινω. Γιατι πρεπει να υπαρχει οξυγονο για να υπαρχει και ζωη σε αλλο πλανητη? Το οξυγονο οπως και το νερο μπορει να ειναι στη γη τα βασικο στοιχεια αλλα για τους δικους μας οργανισμους. Οι εξωγηινοι οργανισμοι δεν ειναι απαραιτητο να εχουν τις ιδιες αναγκες και λειτουργιες με τις δικες μας.

  2. avatar orthodork

   Μα αν σου πουν οτι υπάρχει, εσύ σε ποιόν θεό θα πιστεύεις μετά; Η θρησκεία είναι μεγάλη μπιζνα...

  3. avatar Ναι θα τρομοκρατηθουμε

   Σαν ειδος. Αλλο να πιστευουμε και αλλο να ξερουμε οτι υπαρχει και αλλου ζωη. Και εγω πιστευω οσο δεν παει οτι δεν ειμαστς μονοι μας. Δεν γινεται αν το σκεφτει κανεις λογικα. Αλλα σκεψου οτι απεχουμε εκατομμυρια ετη φετος απο κοντινους αστερες την ιδια στιγμη που απεχουμε εκατονταδες χρονια απο τον σκοταδισμο και τον φοβο των θρησκειων. Σκεψου να μας πουν επισημα ναι υπαρχουν εξωγηινοι. Μετα θα υπαρξουν απειρες συνεπειες με πρωτη την αρχη της κατηλησης της θρησκειας. Οχι οτι θα ηταν κακο με αυτα που εχουν γινει και γινονται ατο ονομα ενος θεου. Τον φοβο οτι θα μας καταστρεψουν κλπ. Σαν ανθρωποτητα δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα να μας αποκαλυφθει κατι τετοιο ακομα. Και υπαρχει και η εκδοχη να μην εχουμε συναντηση , δει ή λαβει καποια εξωγηινα σηματα. Η τεχνολογια μας μπορει να ειναι πολυ πισω για να λαμβανουμε σηματα απο ενα ειδος τεχνολογικα ανωτερο απο εμας ή η αποσταση πολυ μεγαλη για να εχουμε συναντησει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει