Τη δική του ανασκόπηση για το 2016, με στατιστικά στοιχεία για την παγκόσμια online πορνογραφία, παρουσίασε το δημοφιλέστερο site του χώρου, Pornhub.

Ολόκληρη τη χρονιά που πέρασε, λοιπόν, στην πορνογραφική ιστοσελίδα προβλήθηκαν συνολικά σχεδόν 92 δισεκατομμύρια βίντεο, από 23 δισεκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όσο για τα είδη του πορνό που προτιμούν οι χρήστες του site, οι 10 δημοφιλέστερες αναζητήσεις παγκοσμίως είναι ιδιαίτερα… διαφωτιστικές:

  1. Lesbian
  2. Step Mom
  3. MILF
  4. Teen
  5. Step Sister
  6. Mom
  7. Cartoon
  8. Hentai
  9. Massage
  10. Japanese

Αναφορικά με το χρόνο παραμονής στην ιστοσελίδα, πρώτοι έρχονται οι χρήστες από τις Φιλιππίνες με 12,45 λεπτά. Ακολουθεί η Νότια Αφρική με 10,46 λεπτά και οι ΗΠΑ με 10,15 λεπτά.

Από την άλλη, μεταξύ των πρωταγωνιστριών ερωτικών βίντεο που λατρεύει το κοινό, πρώτη έρχεται η Lisa Ann και σε μικρή απόσταση ακολουθεί η Λιβανέζα Mia Khalifa. Τρίτη, η «συνήθης ύποπτη» Kim Kardashian.

2-pornhub-insights-2016-year-review-most-searched-pornstars

Εντελώς προβλέψιμα, οι άντρες είναι πλειοψηφία μεταξύ των χρηστών του site, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο μόλις το 26% κατά μέσο όρο είναι γυναίκες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.